Eşlerden biri hastanede biri gözaltında

Bodrum ilçesinde, kafasından kurşunla vurulduğu iddia edilen bir kadın yoğun bakıma kaldırıldı. Bodrum'un Gümbet Mahallesi Myndos evlerinde meydana gelen olayda, Arzu Kaplan isimli bayan kafasından kurşunla yaralandı. 112 ambulansının...

Eşlerden biri hastanede biri gözaltında

Bodrum ilçesinde, kafasından kurşunla vurulduğu iddia edilen bir kadın yoğun bakıma kaldırıldı. Bodrum'un Gümbet Mahallesi Myndos evlerinde meydana gelen olayda, Arzu Kaplan isimli bayan kafasından kurşunla yaralandı. 112 ambulansının gelmesiyle hastaneye kaldırılan Kaplan’ın hayati tehlikesi olduğu öğrenildi. Durumu ciddi olan Kaplan, yoğun bakım ünitesine kaldırıldı.

Arzu Kaplan’ın eşi M.K ise polise verdiği ifadesinde, eşinin intihara kalkıştığı ve kendini zıpkınla vurduğunu iddia etti. Hastanede tomografisi çekilen bayanın kafasında kurşun bulunması üzerine kaptan olduğu öğrenilen M.K gözaltına alındı.

Polisin evde yaptığı araştırma sonucu Muammer Kaplan’a ait olduğu öğrenilen 7.65 milimetre çapında ruhsatsız bir de tabanca bulundu. Bulunan tabancaya incelenmek üzere el konulurken, gözaltına alınan Kaplan ise, Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgusunun ardından Bodrum Adliyesine sevk edildi.

Öte yandan hayati tehlikesi bulunan Arzu Kaplan’ın kafasındaki kurşunun ameliyat ile çıkarıldığı ve yoğun bakımda hayat mücadelesine devam ettiği öğrenildi.

Bu haber toplam 53 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.