Eski müşterisinin aracını kundakladı

Bodrum ilçesinde meydana gelen olayda, İ.T adlı tamirci, başka tamirciye giden müşterisinin aracını kundakları.Otomobilini yaptırmak için sanayiye bırakan Hakan Yakartaş isimli vatandaş aracının yandığını öğrenince şok...

Eski müşterisinin aracını kundakladı

Bodrum ilçesinde meydana gelen olayda, İ.T adlı tamirci, başka tamirciye giden müşterisinin aracını kundakları.

Otomobilini yaptırmak için sanayiye bırakan Hakan Yakartaş isimli vatandaş aracının yandığını öğrenince şok oldu. Olay yerine geldiğinde otomobilinin tamamen yandığını gören Yakartaş gözyaşlarını tutamadı. Bir mağazada satış danışmanı olarak çalışan Yakartaş’ın aracını borçlanarak aldığı öğrenildi.

Kundakçı tanıdığı çıktı

Otomobilin kundaklama anları ise güvenlik kameralarına yansıdı. Aracı yakmaya çalışan şahısın ilk denemesinde aracın ön tarafından yakmak istediği görüldü. İlk denemede başarısız olan şahıs daha sonra aracın arka tekerini tutuşturmaya çalıştı. Tekrar aracın söndüğünü gören şahıs bu sefer büyük bir karton parçası getirerek otomobili tutuşturmaya devam etti. Alevlerin azaldığını gören şahıs bu sefer bir sandalye ve bir kumaş parçasını arabanın kenarına koyarak yakmaya çalıştı. Alevlerin yükselmesiyle birlikte elindeki yanıcı maddeyi araca döken kundakçı son denemesinde başarılı oldu. Güvenlik kameralarını izleyen Yakartaş ise aracı yakanın eskiden arabasını tamire götürdüğü İ.T. olduğunu görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Yakartaş, İ.T.'nin arabayı düzgün bir şekilde yapmadığı için usta değiştirdiğini ve birkaç kez de İ.T.’nin arabasını istediğini ifade ederek “Dişimden tırnağımdan arttırarak bir araba aldım kendime. Babama bile verirken çekinirken şimdi arabam kül oldu. Daha borcunu bitirememişken otomobilim bu hale geldi.” Dedi ve şikayetçi oldu.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı araştırma sonucunda ise İ.T. isimli şahıs polis ekiplerince gözaltına alındı.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.