Eşine aldığı gül elinde kaldı

Fethiye'de kaçırarak evlendiği eşi başkasıyla kaçınca jandarma ve polise başvurup yakalanmalarını isteyen gencin, bu isteği gerçekleşti. Aşığıyla kaçan 17 yaşındaki eş, gönüllü gittiğini söyleyince; gencin 14 Şubat...

Eşine aldığı gül elinde kaldı

Fethiye'de kaçırarak evlendiği eşi başkasıyla kaçınca jandarma ve polise başvurup yakalanmalarını isteyen gencin, bu isteği gerçekleşti. Aşığıyla kaçan 17 yaşındaki eş, gönüllü gittiğini söyleyince; gencin 14 Şubat Sevgililer Günü’nde aldığı kırmızı gül elinde kaldı.

Fethiye’de yaşayan 25 yaşındaki Soner Elmadibi, kaçırarak evlendiği eşi 17 yaşındaki D.E’nin yaklaşık bir ay önce evli ve 2 çocuk babası Ş.S. ile kaçtığını öne sürerek jandarma ve polise başvurmuştu.

Orman dikim işçiliği yaptığı öğrenilen Ş.S. ile 17 yaşındaki D.E., bir ihbar üzerine Fethiye Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Karaçulha beldesi Çalıca Mahallesi’nde bir evde yakalandı. Ş.S., polisin aldığı ifadelerin ardından serbest bırakıldı. D.E.’nin Ş.S.’ye kendi isteği ile kaçtığını söylediği öğrenildi. D.E polis tarafından ağabeyi G.M’ye teslim edilirken genç kızın yeniden Ş.S.ye kaçtığı ileri sürüldü.

Soner Elmadibi (25), 18 Aralık 2011 tarihinde kaçırdığı 28 Ekim 2012 tarihinde ailesinin rızasını alıp, düğün yaparak evlendiği D.E.’nin 14 Şubat Sevgililer Günü’nde kendisine dönmemesinin büyük üzüntüsünü yaşadı. Elinde kırmızı bir gül ile eşini bekleyen Soner Elmadibi, “Bu bizim ilk sevgililer günümüz olacaktı. Birbirimizi severek kaçtık. Bu akşam sahilde bir restaurantta baş başa yemek yiyecektik. Hayallerim boşa gitti. Benim yaşadığım bu olaylar sevenlerin başına hiçbir zaman gelmesin” dedi.

Soner Elmadibi’nin yakını olan Cemile Orak da, “Kızımız bizim köylümüzdü. Bize geldiklerinde kızım gibi sevdim. Ama oğluma büyük acı yaşatıldı" diye konuştu.

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.