ERMAŞ’tan çalışanlarına iftar

Muğla’nın en köklü mermer firmalarından birisi olan ERMAŞ Mermer çalışanları geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.Her yıl geleneksel olarak çalışan ve ailelerine iftar yemeği düzenleyen Ermaş Madencilik Ula’da düzenlediği...

ERMAŞ’tan çalışanlarına iftar

Muğla’nın en köklü mermer firmalarından birisi olan ERMAŞ Mermer çalışanları geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

Her yıl geleneksel olarak çalışan ve ailelerine iftar yemeği düzenleyen Ermaş Madencilik Ula’da düzenlediği iftar yemeğine yaklaşık 500 kişi katıldı.

İftar yemeğinde Ula Merkez Cami İmamı tarafından ilahi ve dualar okundu. Firma kurucusu Hüseyin Ercan dualar ile anıldı.

Şirket Yönetim Kurulu üyeleri ve ailelerinin de eksiksiz katıldığı yemekte Ermaş Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, geride bıraktıkları 29 yılda tüm çalışanlarına teşekkür etti. Çalışanları ile birlikte büyüyen bir aile olduklarını belirterek bugün 450 çalışana ulaşan geniş bir aile olan Ermaş’ın ileriki dönemlerde daha da büyüyerek genişleyeceğini temenni ettiğini belirterek, böyle bir iftar yemeğinde bir araya gelmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadığını söyledi.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.