Erkek köpek kediye annelik yapıyor

Bodrum’da Murat Şevk adlı vatandaşa ait Zeytin adlı labrador cinsi erkek köpek sokakta bulduğu kedi yavrusuna annelik yapıyor. Zeytin’in bu davranışı başta sahipleri olmak üzere görenlerde büyük şaşkınlık ve sevinç yaratıyor.Bodrum...

Erkek köpek kediye annelik yapıyor

Bodrum’da Murat Şevk adlı vatandaşa ait Zeytin adlı labrador cinsi erkek köpek sokakta bulduğu kedi yavrusuna annelik yapıyor. Zeytin’in bu davranışı başta sahipleri olmak üzere görenlerde büyük şaşkınlık ve sevinç yaratıyor.

Bodrum ilçesinde, labrador cinsi erkek köpek sokakta bulduğu yavru kediyi sahiplendi.

Ortakent mahallesinde yaşayan Murat Şevk, bir süre önce aldığı labrador cinsi köpeğinin ismini Zeytin koydu. Altı aylık köpek sokakta perişan bir halde bulduğu kediyi ağzında eve getirdi. Zeytin, kediyi yavrusu gibi sahiplendi. Kulübesinin içine yemek taşımaya başlayan Zeytin sahiplerini şüphelendirdi. Kulübesine kimseyi yaklaştırmayan Zeytin’in sahibi daha sonra gizlice kulübeye baktı. Kulübenin içinde ölmek üzere olan bir kedi gören Murat Şevk, kediyi alarak veterinere götürdü. Yaralı kedinin iyileşmesini sağlayan Şevk, daha sonra kediyi yeniden Zeytin'in yanına getirdi. Kedinin ismine Peynir koyan Şevk ve ailesi daha sonra ikisine de bakmaya başladı. İyi bir dostluk kuran Peynir ile Zeytin aynı kaptan yemek yiyip aynı kaptan su içmeye başladı. Zeytin isimli köpeğin erkek olması kedinin dişi olması site sakinleri ve köpeğin sahibi tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Altı ay önce köpeklerinin bir kedi yavrusu getirdiğini belirten Şevk, şunları söyledi: “köpeğimiz kediyi kulübesine koymuş. Bir baktık kediyle ilgileniyor. Biz yaralı kediyi veterinere götürüp tedavi ettirdik. Sonra bir baktık aralarında arkadaşlık başladı. Bu da hayret içinde bıraktı bizi. Arkadaşlıkları insanlarınkinden daha ileri. İnsanlar bile böyle iletişim kuramıyor. Köpek erkek, kedi dişi bu zaten anormal olan. Köpek erkek olduğu halde kedi onu emiyor bu çok hayret verici.”

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.