Erdoğan’dan soru önergesi

MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, Milas-Yatağan karayolu üzerindeki Menteş Köyü’ne dönüşü sağlayacak kavşak noktası olmaması nedeniyle Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ım cevaplaması...

Erdoğan’dan soru önergesi

MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, Milas-Yatağan karayolu üzerindeki Menteş Köyü’ne dönüşü sağlayacak kavşak noktası olmaması nedeniyle Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ım cevaplaması için soru önergesi verdi.

Milletvekili Mehmet Erdoğan önergesinde “Muğla İlimizde, Milas- Yatağan karayolu üzerinde, Menteş Köyüne dönüşü sağlayacak bir kavşak noktası bulunmaması vatandaşlarımızın mağdur olmasına sebep olmaktadır. Vatandaşlarımızın karayolundan alabileceği hizmetlerin aksamasına sebep olan bu durum aynı zamanda bölgede yaşayan vatandaşlarımızın gelecekte yaşanması muhtemel olan bir acil durumda daha da fazla mağdur olmasına sebep olacaktır. Ayrıca; söz konusu mıntıkada yer alan iş yerlerinde çalışan yaklaşık 250 kişinin her gün bu mağduriyeti yaşaması durumu da söz konusudur. Bölgede yaşayan vatandaşlarımız köylerine ulaşımı ve işyerlerine ulaşımı yaklaşık 3 kilometre uzaklıktaki bir kavşaktan sağlamaktadır. Bu durum özellikle acil durumlarda yapılabilecek yardımların gecikmesine sebep olabilecek bir durumdur. Buna Göre: Milas- Yatağan Karayolu üzerinde, Menteş Köyüne ulaşımın sağlıklı bir şekilde sağlanabilmesi için bir kavşak noktasının yapılmamasının sebepleri nelerdir? Milas- Yatağan Karayolu üzerinde, Menteş Köyüne ulaşımın sağlıklı bir şekilde sağlanabilmesi için lüzum görülen yerde bir kavşak noktasının yapılması için bakanlığınızın bilgisi dahilinde sürdürülen bir çalışma mevcut mudur? Böyle bir çalışma varsa bu çalışma hangi aşamadadır?” ifadelerine yer verdi.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.