Erdoğan’dan ayakkabı kutusu göndermesi

MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan, seçim gezilerini Milas ve çevresinde sürdürürken, burada yaptığı konuşmalarda hükümete ayakkabı kutusu göndermesinde bulundu.MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan...

Erdoğan’dan ayakkabı kutusu göndermesi

MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan, seçim gezilerini Milas ve çevresinde sürdürürken, burada yaptığı konuşmalarda hükümete ayakkabı kutusu göndermesinde bulundu.

MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan, seçim çalışmaları için geldiği Milas’ta SİM (Seçim İletişim Merkezi) açılışına katıldı. MHP Milas Belediye Başkan Adayı Sedat Zencir, MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz ve yönetimi, MHP Milas İl Başkanı Murat Yıldırım ve çok sayıda partilinin de katıldığı açılış törenindeki konuşmasında hükümete yüklenen Erdoğan ayakkabı kutusu göndermesi yaptı.

“Ödenekler ayakkabı kutularına gidiyor”

Büyükşehire ayrılan ödeneklerin artacağını ancak bu ödenekler ile hizmet götürülmesi gereken alanında artan ödeneğe oranla en az on kat daha fazla olacağını söyleyen Erdoğan; “ Bir de bu ödenekler ayakkabı kutularına doldurulursa kutuya sığmayıp dışarıda kalan paralar hizmet götürmeye yetmeyecektir. O yüzden işi ehline emaneti emin ellere teslim ediniz. Biz Muğla’yı da Milas’ı da birileri gibi paylaşılacak bir miras olarak değil bir emanet olarak görüyoruz. O yüzden diyoruz ki “Söz senin karar senin” dedi.

“Konacak ve Beçin’e baksınlar”

Bundan sonra kaynakların etkin ve verimli kullanılmasının öneminin daha da arttığını söyleyen Erdoğan; “Eğer kıt kaynaklara rağmen, iktidarın görünmez sopasını ensesinde hissetmesine ve türlü engellemelere rağmen başarılı, hizmet götürmeyi ibadet kabul eden Belediyecilik anlayışı görmek isteyen var ise buyursun gelsin hemen yanı başımızdaki Beçin Belediyemize, Bodrum Konacık Belediyemize baksın” dedi. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyen Erdoğan, Sedat Zencir’den Milaslının teveccühünü kazanmış, dertleriyle 30 yıldır dertlenen, tasalanan birisi olarak bahsetti.

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.