ERDOĞAN MİLAS'I GEZİYOR

MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan seçim gezilerini Milasv e çevresinde sürdürüyor. Erdoğan, ziyaretler sırasında MHP’ye katılanlara da rozetlerini takıyor.MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı...

ERDOĞAN MİLAS'I GEZİYOR

MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan seçim gezilerini Milasv e çevresinde sürdürüyor. Erdoğan, ziyaretler sırasında MHP’ye katılanlara da rozetlerini takıyor.

MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan Milas’ta çalışmalarına hızlı başladı. Erdoğan, Milas’ın Ören Beldesinde yaklaşık 100 kişilik partili tarafından karşılandı. Sırasıyla; Ören Beldesi, Türkevleri Köyü, Gökbel Köyü, Çökertme Köyü, Kultak Köyü ve Alatepe Köyü ziyaretleriyle gecenin geç saatlerine kadar vatandaşlar ile buluşan Erdoğan’a MHP Milas Belediye Başkan Adayı Sedat Zencir ile MHP Milas İlçe Teşkilatı Yönetim kurulu da eşlik etti.

Çok sayıda il yönetcisinin  de çalışmalara katıldığı gezide köylüler ile buluşuldu. Zaman zaman köylülerin davetlisi olarak evlerde de buluşmalar gerçekleşti.

Sabahın erken saatlerinde geldiği Ören’de Pazar alanını gezen MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan, burada pazarcıların sorunlarını dinleyip pazardan alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti. Sık sık özelleştirme kapsamına alınan Termik Santral ve yapılması düşünülen yeni termik santraller ile ilgili sorularla karşılaşan Erdoğan şu açıklamalarda bulundu: Biz Muğla’da yeni termik santral yapılmasına, Muğla’nın tabii değerlerinin tehdit edilmesine, turizm sektörünü sekteye uğratacak bu girişime her zaman karşı olduk bundan sonra da karşı olacağız. Geçtiğimiz aylarda özelleştirmeye karşı olan işçilerimizle gerek TBMM çatısı altında gerekse bu bölgede mücadelemizi sürdürdük; onlara bu haklı mücadelelerinde sonuna kadar destek verdik. Geçtiğimiz günlerde özelleştirmelerin          ertelendiğine” dair çıkan haberler hakkında da yorum yapan Erdoğan; “Alınan bu kararın perde arkasında siyaset simsarlığının olduğunu bütün vatandaşlarımız görüyor. Aslında alınan bu karar Muğla’lının, bu santrallerde çalışan vatandaşlarımızın zekasıyla alay etmek olduğunu hepimiz biliyoruz. Biz bugüne kadar gösterdiğimiz desteği 31 Marttan itibaren inşallah Büyükşehir Belediye Başkanlığı olarak da göstereceğiz. Kimse bu milletin aklını sınamaya kalkmasın.” dedi.

“Seçimler bir fırsat”

30 Mart seçimlerinin aslında bir referandum olduğunu söyleyen ERDOĞAN; “yalana ve talana dur demek için 30 Mart seçimlerinin iyi bir fırsat  Muğlalı ülkesinin geleceğini de oylayacaktır” dedi. Milas Belediye Başkan Adayı Sedat Zencir ise “ Ben bu memleketin çocuğuyum. Yıllarca sizlerle birlikte bu köylerde kader birliği yaptık. İnşallah bizlere fırsat verir, 30 Martta bizleri sizlere hizmet etmeye layık görürseniz bundan sonra da kader birliği yapmaya devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

Demokratik Kurtuluş Savaşı Çıkışı

Bir vatandaşın sorusu üzerine 30 Martın demokratik bir kurtuluş savaşı olduğunu söyleyen Erdoğan; şunları söyledi: “30 Martta demokratik bir kurtuluş savaşı verilecek. O yüzden oyunuzu kullanırken oyunuzu vereceğiniz kişilerin geçmişine, iş alanına kısacası ehliyetine bakmalısınız. Küçük bir kurumu dahi idare edemeyenlerin, kendi memleketinin dahi sınırlarını bilmediği iddia edilenlerin Muğlayı yönetmeye kalkmasından en çok zararı yine Muğlalı görecektir.”

Ören’de MHP’ye katılım

MHP Kadın Kollarının da yoğun katılımının gözlendiği programda Ören Beldesinde partiye yeni katılan 51 kişiye de MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan tarafından rozetleri takıldı. Katılımların devam edeceğini söyleyen MHP Milas İlçe Başkanı Murat Yıldırım,  “İnşallah 31 Martta Milas’ta da Muğla Büyükşehirde de bayram havası olacak.” diye konuştu.

Bu haber toplam 119 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.