Ercanlar’dan, Muğlaspor’a 50. Yıl hediyesi

Uzun yıllardan bu yana Muğla’da bir çok sektörde başarıyla hizmet veren Ercanlar A.Ş., bu yıl kuruluşunun 50. Yılını kutlayan 3. Lig ekibi Muğlaspor’a 50. Yıl hediyesi olarak elektrikli motosiklet hediye etti. Herkesin imkanlar...

Ercanlar’dan, Muğlaspor’a 50. Yıl hediyesi

Uzun yıllardan bu yana Muğla’da bir çok sektörde başarıyla hizmet veren Ercanlar A.Ş., bu yıl kuruluşunun 50. Yılını kutlayan 3. Lig ekibi Muğlaspor’a 50. Yıl hediyesi olarak elektrikli motosiklet hediye etti. Herkesin imkanlar dahilinde yeşil beyazlı kulübe destek vermesi gerektiğini ifade eden Ercanlar A.Ş. Sahiplerinden Mustafa Ercan, kulübe desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi.

1967 yılında kurulan Muğlaspor bu yıl 50. Kuruluş yıldönümünü kutluyor. Muğla’da uzun yıllardan bu yana beyaz eşya, elektronik aletler, kırtasiye ve motosiklet çeşitleri konusunda mağazaları ile hizmet veren Ercanlar A.Ş.,Muğlaspor’a 50 yıl hediyesi olarak yaklaşık 3 bin lira değerinde elektrikli motosiklet hediye etti.

Firma sahiplerinden Mustafa Ercan tarafından Atatürk Stadında Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu’na teslim edilen elektrikli motosiklet kulübün demirbaş listesine kayıt edildi.

Elektrikli bisikletin teslim töreninde konuşan Ercanlar A.Ş. Sahiplerinden ve Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan, Muğlaspor’u uzun yıllardır desteklediklerini, geçmiş yıllardan bu yana da çok sayıda maçını takip ettiklerini söyledi.

Kulübün 50 yılını kutlamasından dolayı şahsi ve firması adına çok heyecanlı olduğunu ifade eden Firma Sahiplerinden Mustafa Ercan, ‘Takımımızın taraftarlar derneği olan 48 Gençliğin kuruluşunda da isim babalarından biriyim. Bu yıl da takımımızda ayrı bir heyecan var. Güzide kulübümüz bu yıl 50. Yaşını kutluyor. Bizde Ercanlar Firması olarak 50. Yılını kutlayan kulübümüze bir jest yapmak istedik. Muğla’daki diğer firmalarında bizleri takip ederek kulübe destek çıkacaklarına inancımız tam. Daha önce yine böyle bir elektrikli bisikletlerden bir tanesini Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’na hediye etmiştik. İkincisini de kulübümüze hediye ediyoruz. Öte yandan Kötekli’de bir vatandaşın Volta marka motosikletinin bir nedenden dolayı tamamen yanması sonrası bu vatandaşa aynı motosikleti ücretsiz olarak teslim etmiştik. Firmamız Volta marka elektrikli araçların satışında son iki yıldır Ege bölge birinciliğini kimseye kaptırmıyor. Ayrıca takımımız şampiyon olursa bir adet daha elektrikli motosikleti kulübümüze hediye edeceğimize söz veriyoruz. Takımıza sezon boyunca başarılar diliyoruz’ dedi.

Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu’da bu güzel hediye için Ercanlar Firmasına çok teşekkür ettiklerini belirterek, bu tür desteklerin kulübe ayrı bir motivasyon sağladığını ifade etti.

Bu haber toplam 405 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.