Eniştesini bıçaklayarak öldürdü

Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis beldesinde 1 kişi bıçaklanarak öldürüldü.Kayınbiraderi olduğu öğrenilen M.O. (18) ile evinde bir müddet tartışan Ali İhsan Kaplan (55) tartışarak dışarı çıktı. Daha sonra Atatürk meydanına...

Eniştesini bıçaklayarak öldürdü

Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis beldesinde 1 kişi bıçaklanarak öldürüldü.

Kayınbiraderi olduğu öğrenilen M.O. (18) ile evinde bir müddet tartışan Ali İhsan Kaplan (55) tartışarak dışarı çıktı. Daha sonra Atatürk meydanına gelen Kaplan ve kayınbiraderi M.O. uzunca bir süre tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte M.O., eniştesi olan Kaplan’ı göğsünden bıçakladı. Aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Kaplan, yakınları tarafından özel bir hastaneye kaldırıldı. Uzun bir süre hayat mücadelesi veren Kaplan, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bodrum Devlet Hastanesi morguna götürülen Kaplan, yapılan işlemlerin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

Öte yandan, Kaplan'ın yakınları sinir krizi geçirdi. Bodrum Jandarma komutanlığı ise M.O.’yu kısa zamanda kıskıvrak yakaladı. Adliyeye sevk edilen M.O.’nun soruşturması devam ediyor.

Bu haber toplam 216 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.