Enduro Şampiyonu kupasını Kocadon’a verdi

Hafta sonu düzenlenen Türkiye Enduro Şampiyonası 1. Ayak yarışını organize eden Bodrum Motosiklet Kulübü yönetimi ve Bodrumlu yarışçı Mustafa Özkeskin Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.Kategorisinde birinci...

Enduro Şampiyonu kupasını Kocadon’a verdi

Hafta sonu düzenlenen Türkiye Enduro Şampiyonası 1. Ayak yarışını organize eden Bodrum Motosiklet Kulübü yönetimi ve Bodrumlu yarışçı Mustafa Özkeskin Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

Kategorisinde birinci olan Mustafa Özkeskin magazin startında Mehmet Kocadon’un motosikletini kullandığını hatırlatarak, “Startta başkanımız motosikletimi kullanarak organizasyonu başlatmıştı. Ben de kendisine birincilik kupasını getireceğimi söylemiştim. Hafta sonu çok güzel bir organizasyon gerçekleşti burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Başkanımıza da verdiği desteklerden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bodrum Motosiklet Kulübü Başkanı Şeref Şamlıoğlu Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a teşekkür plaketi verdi. Şamlıoğlu rekor katılımla bir organizasyona ev sahipliği yaptıklarını ifade ederek, “Başkanımızın destekleri bizleri çok daha güçlendiriyor. Türkiye’de rekor katılımla bir organizasyon yaptık” dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise organizasyondan dolayı çok memnun olduklarını ifade ederek, “Bodrum cıvıl cıvıl oldu. Kış aylarında gerçekleşen organizasyonlara desteğimiz hep olmuştur olmaya da devam edecektir. Başarılı arkadaşlarımı kutluyorum” şeklinde konuştu

Bu haber toplam 105 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.