En Genç Yazar’dan MUTSO’ya ziyaret

İkinci kitabını yazan 7. Sınıf öğrencisi Şefika Güney MUTSO’yu ziyaret ederek, Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan ile görüştü.TÜRDÜ 100. Yıl  İlköğretim Okulunda 7. Sınıf öğrencisi olarak eğitimini sürdüren...

En Genç Yazar’dan MUTSO’ya ziyaret

İkinci kitabını yazan 7. Sınıf öğrencisi Şefika Güney MUTSO’yu ziyaret ederek, Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan ile görüştü.

TÜRDÜ 100. Yıl  İlköğretim Okulunda 7. Sınıf öğrencisi olarak eğitimini sürdüren Şefika Güney isimli öğrenci çıkarttığı ikinci kitabı ‘Canım Dostumla Birlikte’nin ardından dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Küçük yaşına rağmen ikinci kitabını yazan ve oldukça beğeni toplayan Güney, bugün, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Hizmet Binası’na gelerek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan’ı makamında ziyaret etti ve  kitabını takdim etti.

Küçük yazar Şefika Güney’i ve Okul Müdürü Sunday Özcan’ı ağırlayan Mustafa Ercan, kendisine hediye edilen kitap için teşekkür ederken, bu yaşta böyle bir başarı elde ettiği için Güney’i ayrıca tebrik etti. Güney’in diğer öğrenciler için de rol model olabileceğini kaydeden Ercan, küçük yazara kitaplardan oluşan bir set hediye etti.

Oldukça çok kitap okuduğunu ve okumayı çok sevdiğini ifade eden Şefika Güney, ‘En Çok Kitap Okuyan’ ödülü olduğunu kaydetti ve Mustafa Ercan’a teşekkürlerini iletti.

Müdür Sunday Özcan, Şefika Güney için 22 Mayıs Perşembe günü Gazi Kültür Merkezinde bir imza günü tertip ettiklerini açıkladı. Güney’in kitaplarını imzaladığını ve okumanın faydalarıyla ilgili açıklamalarda bulunduğunu kaydeden Özcan imza gününde ayrıca ‘Çok gezen mi bilir çok okuyan mı?’ sorusu üzerinden bir münazara gerçekleştirdiklerini ifade etti.

İki yıl önce çıkarttığı ilk kitabı ‘Melis’in ardından ikinci kitabı ‘Canım Dostumla Birlikte’yi yazan Güney’in bu kitabı Alfa Yayınları tarafından basılmış ve satışa sunulmuştu.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.