Emniyet’ten kontör dolandırıcılığı uyarısı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri vatandaşları telefonla yapılan dolandırıcılık olaylarına karşı bilgilendirmeye...

Emniyet’ten kontör dolandırıcılığı uyarısı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri vatandaşları telefonla yapılan dolandırıcılık olaylarına karşı bilgilendirmeye devam ederken, hiçbir devlet kurumunun vatandaşlardan kontör ve para istemeyeceğinin altını özellikle çiziyorlar.

Suç ve suçluyla mücadele son derece kararlı olan, bu kararlılıklarıyla da Muğla halkının haklı takdirini kazanan polislerin telefonla yapılan dolandırıcılık olaylarına karşı bilgilendirme faaliyetleri aralıksız olarak devam ediyor. Özellikle telefonla aranarak vatandaşlardan devlet görevlilerinin isim ve ünvanları kullanılarak para ve kontör isteyen dolandırıcılara karşı polisler vatandaşları uyarıyorlar.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri vatandaşlarla yaptıkları yüz yüze görüşmelerde kendilerini Polis, Asker, Hakim, Savcı, Vali, Vali Yardımcısı, Kaymakam olarak tanıtıp para veya kontör isteyen kişilere itibar etmemelerini istiyorlar. Hiçbir devlet kurumunun vatandaşlardan para ve kontör istemeyeceğini belirten polisler benzer durumlarla karşılaşıldığında vakit geçirilmeden Polis ve Jandarma görevlilerine bilgi verilmesini istiyorlar.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.