Emniyete araç takviyesi

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’nün değişik birimlerinde kullanılmak üzere alınan ve 1 milyon 656 bin TL tutarındaki yeni araçlar hizmete girdi.Muğla Emniyet Müdürlüğü’nde ömrünü tamamlayan ve ihtiyaç duyulan birimler...

Emniyete araç takviyesi

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’nün değişik birimlerinde kullanılmak üzere alınan ve 1 milyon 656 bin TL tutarındaki yeni araçlar hizmete girdi.

Muğla Emniyet Müdürlüğü’nde ömrünü tamamlayan ve ihtiyaç duyulan birimler için 21 adet yeni araç alımı yapıldı. Araçların hizmete sunulması öncesi tören düzenlendi. Törene Vali Yardımcısı Salih Gürhan, Emniyet müdürü Ahmet Akbal ve emniyet personeli katıldı.

Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törende adak kesilirken, alınan araçlar içinde 45 kişilik otobüs, 25 kişilik midibüs, 13 kişilik 2 adet minibüs, kamyon, 8 adet binek araç, bir zırhlı personel taşıyıcı ve 7 adet motosiklet bulunuyor. Araçların toplam maliyeti 1 milyon 656 bin 146 TL olduğu açıklanırken, araçlardan 18’i Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından, geri kalan araçlar ise Muğla ve Marmaris Güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneği tarafından hibe edildiği açıklandı.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.