EKMEK VE SİMİT 4 TL’DEN SATILACAK

MUTSO Meclisi aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Gündem maddeleri kapsamında simit ve ekmek fiyatı belirlendi. Karara göre 200 gram ekmek 4 TL, 90 gram simit 4 TL’den satışa sunulacak.Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO)...

EKMEK VE SİMİT 4 TL’DEN SATILACAK

MUTSO Meclisi aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Gündem maddeleri kapsamında simit ve ekmek fiyatı belirlendi. Karara göre 200 gram ekmek 4 TL, 90 gram simit 4 TL’den satışa sunulacak.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Meclis toplantısı, Meclis Başkanı H. Koray Özcan’ın divan başkanlığında, MUTSO merkez hizmet binasında gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan ve yönetim kurulu, Meclis Üyeleri, Meslek Komite Başkanları ve Disiplin Kurulu Başkanı Mehmet Özavcı ile Muğla Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mehtap Şeniz Çahan’ın katılım sağladığı toplantının konuğu İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü Muzaffer Akgül. Gündem maddelerine geçmeden önce Akgül, Muğla Menteşe Yerkesik OSB ve Lojistik üssü hakkında meclise bilgilendirmede bulundu.

200 GRAM EKMEK 4 TL

İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü Muzaffer Akgül’ün sunumunun ardından gündem maddeleri görüşülerek oylamaya sunuldu. Gündem maddeleri kapsamında simit ve ekmek fiyatı belirlendi. Karara göre 200 gram ekmek 4 TL, 90 gram simit 4 TL’den satışa sunulacak. Konuya ilişkin Meclis Başkanı H. Koray Özcan hammaddelerin artış oranlarına ilişkin bir sunum gerçekleştirdi.

Gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, Yönetim Kurulunun aylık faaliyetlerine ilişkin bir sunum gerçekleştirdi. Toplantı Meslek Komitelerinin dilek, temenni ve önerilerinin görüşülmesinin ardından sona erdi.

Bu haber toplam 167 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.