EKİNCİ, MUĞLALILARI AKŞENER İLE BULUŞMAYA DAVET ETTİ

İYİ Parti Menteşe İlçe Başkanı Denzi Ekinci, 28 Haziran Pazartesi günü Muğla’ya gelecek olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener için Muğlalıları buluşmaya davet etti. Ekinci, “Genel Başkanımızı ağırlamaktan mutluluk...

EKİNCİ, MUĞLALILARI AKŞENER İLE BULUŞMAYA DAVET ETTİ

İYİ Parti Menteşe İlçe Başkanı Denzi Ekinci, 28 Haziran Pazartesi günü Muğla’ya gelecek olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener için Muğlalıları buluşmaya davet etti. Ekinci, “Genel Başkanımızı ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Muğlalı hemşehrilerimizi, bizlerin mutluluğuna ortak olmaya, Sayın Genel Başkanımızla buluşmaya davet ediyoruz” dedi.

Sinem Karakaya

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Muğlalılarla buluşmak üzere 28 Haziran Pazartesi günü Muğla'da vatandaşlar ile bir araya gelecek. Genel Başkan Akşener, Milas, Muğla merkez ve Marmaris'te esnaf ziyaret ile incelemeleri sonrasında Ankara'ya dönecek.

“HALKIN SORUNLARINA ÇÖZÜM YOLLARI SUNAN TEK LİDER AKŞENER”

Konuyla ilgili açıklama yaparak, Muğlalıları Meral Akşener ile buluşmaya davet eden İYİ Parti Menteşe İlçe Başkanı Deniz Ekinci, “Halkın arasına karışarak, caddede, sokakta vatandaşın sesine kulak veren Meclis kürsüsünden her hafta halkın değişik kesimlerinin seslerini duyurmalarını sağlayan sürekli halkın içinde yer alan, onları dinleyen, halkın sorunlarına çözüm yolları sunan tek lider Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’dir. Neredeyse yurdun her köşesini adım adım gezmiş, gezmeye de devam etmektedir. Gittiği her yerde ‘Cesur Yürek’ olarak değer gören, ülkenin içinde bulunduğu buhrandan çıkış umudu olarak görülen Sayın Genel Başkanımız, korkmadan halkın sorunlarını, dertlerini talep ve isteklerini yüksek sesle dillendirmeye devam etmektedir. Genel Başkanımız 28 Haziran’da bu kez de Muğlalı hemşehrilerimizle buluşmak ve esnaf ziyaretleri yapmak üzere ilimize geliyor. Teşkilatlar olarak bizler kadar, hemşehrilerimizin de heyecanla Sayın Genel Başkanımızı beklediğini biliyoruz. Ve yine eminiz ki Muğla, 28 Haziran’da büyük bir coşkuya, tarihi bir güne ev sahipliği yapacak” şeklinde konuştu.

“GENEL BAŞKANIMIZI AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYACAĞIZ”

“Başkanımızı Muğla’mızın güzellikleriyle karşılayıp, uğurlayacağız” diyen İlçe Başkanı Ekinci, “Genel Başkanımız, Milas, Menteşe ve Marmaris İlçelerimizde vatandaşımızla buluşacak. Saat 11.00’de Milas Havalimanı’nda İl Başkanımız, İlçe Başkanları ve İl Yöneticileri tarafından karşılanacak, ardından Milas İlçemize geçecek. Milas programının ardından Menteşe’ye gelip buradaki temas ve ziyaretlerinin ardından Marmaris’e hareket edecek. Sayın Genel Başkanımızı ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Yaşadığımız süreç, içinde bulunduğumuz ekonomik darboğaz, kısaca tüm olumsuzluklara rağmen Genel Başkanımızı Muğla’mızın güzellikleriyle karşılayıp, uğurlayacağız. Sizler aracılığıyla 28 Haziran 2021 Pazartesi günü tüm Muğlalı hemşehrilerimizi, İYİ Parti teşkilatları olarak bizlerin mutluluğuna ortak olmaya, Sayın Genel Başkanımızla buluşmaya davet ediyoruz” dedi.

.

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.