EĞİTİM SEN'DEN  “HAYALİNİ ÇİZ BİZ PAYLAŞALIM” ETKİNLİĞİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Eğitim Sen Muğla Şubesi tarafından “Hayallerini Çiz, Şiirlerini Yaz, Siz Yapın Biz Paylaşalım” isimli etkinlik düzenlenerek çocuklar etkinliğe davet edildi.Eğitim Sen Muğla...

EĞİTİM SEN'DEN  “HAYALİNİ ÇİZ BİZ PAYLAŞALIM” ETKİNLİĞİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Eğitim Sen Muğla Şubesi tarafından “Hayallerini Çiz, Şiirlerini Yaz, Siz Yapın Biz Paylaşalım” isimli etkinlik düzenlenerek çocuklar etkinliğe davet edildi.

Eğitim Sen Muğla Şubesi tarafından gerçekleştirilecek olan “Hayallerini Çiz, Şiirlerini Yaz, Siz Yapın Biz Paylaşalım” isimli projede, gönderilecek resim ve şiirlerden oluşacak kitapçıkları Eğitim Sen Muğla Şubesi tarafından çocuklara hediye edileceği açıklandı.

Projeye yönelik yapılan açıklamada, “Çocuklarımızın düşleri ve umutları gerçek olsun diye kocaman bir pencere açtık. Hayallerini çiz, şiirini yaz iletişim bilgilerinle (Ad Soyad, Yaş, Adres) birlikte afişteki kanallardan  bize gönder,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında sayfamızda yayınlayalım. Gönderilecek resim ve şiirlerden oluşacak kitapçığı da sana hediye edelim” denilerek çocuklar etkinliğe davet edildi.

Bu haber toplam 230 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.