EGEMEN URHAN YENİ YILDIZLAR YETİŞTİRİYOR…

Yıllardır Muğla ve ülke futboluna hizmet veren Muğlalı teknik adam Egemen Urhan, yeni yıldızları Türk futboluna kazandırmak için kolları sıvadı.Geçtiğimiz yıllarda Taylan Antalyalı ve Ozan Sol gibi önemli isimleri ülke futboluna...

EGEMEN URHAN YENİ YILDIZLAR YETİŞTİRİYOR…

Yıllardır Muğla ve ülke futboluna hizmet veren Muğlalı teknik adam Egemen Urhan, yeni yıldızları Türk futboluna kazandırmak için kolları sıvadı.

Geçtiğimiz yıllarda Taylan Antalyalı ve Ozan Sol gibi önemli isimleri ülke futboluna armağan eden Egemen Hoca şimdi de Saburhanespor çatısı altında eğitim çalışmalarına devam ediyor.

Son zamanlarda özellikle alt yapıda iyi hamleler yapan Hüseyin Çelebi Başkanlığındaki Saburhane Gençlikspor, yeni bir yapılanmaya giderek futbol branşını Egemen Urhan’ın sorumluluğuna verdi.

Kurulduğu günden bu yana çok güzel ve başarılı çalışmalara imza atan kulüp Futbol Okulları ve Alt Yapı Gelişim Koordinatörlüğüne tecrübeli teknik adam Egemen Urhan’ı getirdi.

Alt yapı olarak zaten çok başarılı olan kulüp Egemen Hocanın gelmesi ile zirveye çıktı. Egemen Urhan’ın görevlendirilmesinin yapılması ile birlikte oyuncu sayısı hızla arttı.

Egemen Hocayı çok uzun yıllardır tanırım. Dürüst ve çalışkan kişiliğinin yanında mesleğini icra ederken nasıl disiplinli olduğunu çok iyi bilirim. Kulüp bu konuda istikrarını sürdürürse Egemen Urhan’ın gelecek yıllarda çok sayıda yıldız ismi ülke futboluna armağan edeceğine hiç şüphem yok.

Öncelikle böylesine önemli bir kararı alan Hüseyin Çelebi başkanlığındaki Saburhane Gençlikspor yönetim kurulunu kutluyorum. Ayrıca teknik adam olarak sayısız takımda başarısını kanıtlamış tecrübeli isim Egemen Urhan kardeşime de gönülden başarılar dilerim. Böylesine güzel çalışmalar yapan kulüp ve isimler her zaman maddi manevi desteklenmeli. Kalın sağlıcakla.

Bu haber toplam 145 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.