Edissa Güzellik Merkezi SosyalProjelere devamediyor.

Edissa Güzellik Merkezi SahibiEbru Karakuş sosyal projelerine devam ediyor. Yaklaşık 4 yıldır Muğla Büyükşehir’de güzellik salonları işleten Karakuş. Resmi Daire Müdürlerine ziyaretlerini sürdürüyor.Muğla İl Müftüsü...

Edissa Güzellik Merkezi SosyalProjelere devamediyor.

Edissa Güzellik Merkezi SahibiEbru Karakuş sosyal projelerine devam ediyor. Yaklaşık 4 yıldır Muğla Büyükşehir’de güzellik salonları işleten Karakuş. Resmi Daire Müdürlerine ziyaretlerini sürdürüyor.

Muğla İl Müftüsü İbrahim Öcüt’ü makamında ziyaret eden Karakuş, Müftüye hoş geldin diyerek şunları söyledi:

Sayın Müftümüz İbrahim Öcüt Bey ile birebir tanışmak makamında ziyaret etmek istedim. Sosyal projelerimi hayatın her alanında sürdürerek daha da büyüteceğim. Muğla’nın örnek insanı gösterilmek ve herkese örnek olmak çok güzel bir duygu. Güzellik ve bakım hayat demek enerji demek. İhtiyaç sahiplerinin yanında her daim olmaya devam edeceğim. İhtiyaçları yaşam ve güzellik olabilir. Hayatın ve yaşamın şartları ne getiriyorsa onlar olabilir. Hiç fark etmez. Hayat paylaştıkça güzel. Tesettürlü yada değil. Hiç farketmez kadınlar kendilerini hep özel hissetmeli. Kamu kuruluş kampanyalarım ve sosyal hayat sahada yaşayan her kesimden insanın gerekli ihtiyaçları için proje ve kampanyalarım devam ediyor. Sayın Müftütmüz ile bundan böyle  daha sık görüşmeyi isterim’. Dedi.

İl Müftüsü İbrahim Öcüt ise kapımız dünyaya açık. Her kesimden insanı tanışmaya görüşmeye ve dertyleşmeye bekliyorum. Dünya bir aile. Ailemiz içinde kırgınlıklar, küslükler, savaşlar olmasın. Huzurlu ülkeler, huzurlu şehirler ve huzurlu insanlar diliyorum. Edissa güzellik Merkezi Sahibi Ebru Karakuş’u ve Muğla’mızın insanı Nazmi Cumhur’u ağırladığım için çok mutluyum. Daha çok kaynaşma ve daha çok yardımlaşma olsun inşallah. Dünyanın ömrü insan hayatı gibidir. Doğar büyür yaşlanır ve ölür. Sınavdayız ve  sınavımızı herkes istediği gibi yaşıyor. Allah bizleri yaşamda sınar. Bazen en sevdiklerimiz ile bazen hayatın getirdikleri ile. Umarım bu sınavı düzgün geçeriz. Ebru hanım gibi başarılı iş  kadınları  çoğalır inşallah. Muğla’mız değerli. Türkiye güzel. Dünya kocaman aile. Dünya da herkes gülsün’.

Edissa ve Muğla 4 yıldır büyüyor.

Ziyarete Nazmi Cumhur ise, ‘Dünya kurulduğu günden itibaren hayatta neler yaşandı tarihte neler kaydedildi. Dünya yaşamı güzellikler ile dolsun, barış ve kardeşlik çoğalsın. Müftü Bey, Muğlalıları, Muğlalılar Müftü beyi yalnız bırakmasın.genç ve başarılı Müftümüze Muğla iyi gelir inşallah.’ dedi.

Bu haber toplam 142 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.