Ecel deve güreşinde yakaladı

Yatağan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünde uzun yıllardan bu yana  çavuş olarak görev yapmakta olan Kazım Zeybek(57)  Aydın İli Germencik İlçesinde  deve güreşi izlerken  geçirdiği ani kalp krizi sonucu...

Ecel deve güreşinde yakaladı

Yatağan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünde uzun yıllardan bu yana  çavuş olarak görev yapmakta olan Kazım Zeybek(57)  Aydın İli Germencik İlçesinde  deve güreşi izlerken  geçirdiği ani kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Kazım Zeybek’in ani ölümü yatağan’da büyük üzüntü yarattı.

Yatağan Belediyesi bünyesinde işçilerden sorumlu  çavuş  olarak görev yapmakta olan Kazım Zeybek aynı zamanda belediyenin Deve Güreşi Festivallerinin organizasyonlarında da görev almaktaydı.

Bu kapsamda  Pazar günü Aydın Germencik ilçesinde düzenlenen Deve Güreşlerini takip etmek için beraberinde oğlu Deniz  Muğla Büyük Şehir Belediyesi Yatağan Su  ve Kanalizasyon Müdürü Süleyman Ören ile birlikte  Germencik ilçesinde bulunan Zeybe,  burada aniden rahatsızlandı. Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği öğrenilen Zeybek’in ölüm haberi Yatağan’da büyük üzüntü ile karşılanırken, Zeybek ailesinin sevenleri Dere Mahallesindeki evlerine akın etti.

Kazım Zeybek, dün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığında toprağa verildi. Cenazeye Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Yatağan Belediye Başkanı Haşmet Işık, belediye çalışanları, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kazım Zeybek evli ve 2 çocuk babasıydı.

 

Bu haber toplam 120 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.