Duru Tuncer, Satranç Milli Takımı’nda

2015 Türkiye Yıldızlar Şampiyonası, 12 Temmuz 2015 tarihinde, Konya Rixos Otel'de gerçekleştirilen ödül töreni ile tamamlandı.Ortaca Belediyespor sporcusu Duru Tuncer Milli takım havuzuna girdi.37 İl ve KKTC'den toplam 296 sporcunun...

Duru Tuncer, Satranç Milli Takımı’nda

2015 Türkiye Yıldızlar Şampiyonası, 12 Temmuz 2015 tarihinde, Konya Rixos Otel'de gerçekleştirilen ödül töreni ile tamamlandı.Ortaca Belediyespor sporcusu Duru Tuncer Milli takım havuzuna girdi.

37 İl ve KKTC'den toplam 296 sporcunun katılımıyla, 6-12 Temmuz 2015 tarihleri arasında Konya Rixos Otel'de gerçekleştirilen 2015 Türkiye Yıldızlar Şampiyonası kapanış töreni; Türkiye Satranç Federasyonu Başkan Vekili Prof. Dr. Yusuf Doğruer, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa İmamoğlu, Konya İl Temsilcisi Hasan Onat, Antalya İl Temsilcisi Osman Akdoğan, Eskişehir İl Temsilcisi Tayfun Taşçı ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan Ödül Töreni açılışında Türkiye Satranç Federasyonu Başkan Vekili Prof. Dr. Yusuf Doğruer bir konuşma yaparak şampiyonada centilmence mücadele eden ve derece alan sporcuları kutladı.

Türkiye Yıldızlar Satranç Şampiyonası 14 Yaş Bayanlarda mücadele eden Ortaca Belediyespor satranç sporcumuz Duru Tunçer 3,5 puanla 6. ile eş puana sahip 7. olarak Yıldızlar Milli Takım Havuzuna girmeye hak kazandı.

Bu haber toplam 439 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.