Dünyanın En İyi Oteli Marmaris’ten

Marmaris Club Alize Oteli, dünya turizminin en prestijli ödüllerinden birisi olan Dünyanın En İyi 3 Yıldızlı Oteli ketegorisinde Altın Ödüle layık görüldü.Marmaris’te hizmet veren Club Alize Otel, Turizm sektöründe hizmet...

Dünyanın En İyi Oteli Marmaris’ten

Marmaris Club Alize Oteli, dünya turizminin en prestijli ödüllerinden birisi olan Dünyanın En İyi 3 Yıldızlı Oteli ketegorisinde Altın Ödüle layık görüldü.

Marmaris’te hizmet veren Club Alize Otel, Turizm sektöründe hizmet kalitesinin önemli bir göstergesi ve Dünyanın en prestijli ödüllerinden olan TUI-İngiltere misafirlerinin memnuniyetleri sonucu verilen 'Altın Ödül'e layık görüldü.

TUI firması müşterilerden gelen puanlamayla 3 yıldızlı her şey dahil kategorisinde Club Alize Otel müşteri memnuniyeti ödülünü aldı. TUI'nin tüm dünyada çalışmış olduğu işletmeler arasından sıyrılarak 3 yıldızlı otel kategorisinde dünyanın en iyi 3 yıldızlı otel sıralamasında birinci sıraya yerleşmesi nedeniyle Club Alize Otel'de basın toplantısı düzenlendi.

Toplantıda konuşan Club Alize Otel sahibi Mustafa Çoban 3 yıldızlı 'her şey dahil' kategorisinde dünya birincisi oldukları için tüm otel çalışanlarına teşekkür etti. Çoban, elde edilen bu başarıda takım olmanın büyük bir avantaj olduğunu ifade ederek, "Bu başarıda takım olmamız öne çıktı. Bunun sayesinde ödül aldık. Marmaris otelcilik sektörünün de bu başarıda büyük katkısı vardır. Bu başarı sadece bizim değil Marmaris'in başarısıdır" dedi.

Club Alize Otel Müdürü Yusuf Güneş 17 gruptaki işletmeler arasında kıyasıya bir yarış olduğunu ifade ederek, "Toplam 17 grupta yapılan yarışmada Türkiye'den 24 işletme altın ödüle layık görüldü. Bu başarıda bütün departmanlarımızın ve patronlarımızın katkısı büyüktür. Artık hedefimiz daha ileri nasıl gideriz olacaktır. Kalitemizden ve hedefimizden ödün vermeden yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.