Dünyadaki En Kutsal Görev: Annelik

Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Anneler Gününü kutladı. Dünyanın en yüce görevini yerine getiren anneleri hatırlamanın bir günle sınırlanamayacağını belirten Başkan Gürün, “Annelerimize yılın her gününde,...

Dünyadaki En Kutsal Görev: Annelik

Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Anneler Gününü kutladı. Dünyanın en yüce görevini yerine getiren anneleri hatırlamanın bir günle sınırlanamayacağını belirten Başkan Gürün, “Annelerimize yılın her gününde, hak ettikleri saygı, iltifat, sevgi ve güler yüzü fazlasıyla göstermeliyiz” dedi.

Başkan Gürün mesajında şunları söyledi: “Yeryüzünde bir annenin yavrusuna gösterdiği şefkati, karşılıksız sevgiyi ve sınırsız özveriyi başka hiçbir yerde bulamayız. Hiç yılmadan sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimize ne kadar hizmet etsek azdır. Annelerimize karşı gönül borcumuzu ne yapsak ödeyemeyiz.”

Başkan Gürün bu kutsal sorumluluğu üstlenen bütün kadınların Anneler Günü’nü kutlayarak, “Annelerimizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.