Düğün yolunda kaza; 11 yaralı

Kayseri’den Fethiye’ye düğün için gelmekte olan kamyonetin dikkatsizlik yüzünden devrilmesi sonucu 6’sı çocuk 11 kişi yaralandı.Fethiye’de hafta sonundaki bir düğün için Kayseri’den Rasim Yıldırım (42) yönetimindeki...

Düğün yolunda kaza; 11 yaralı

Kayseri’den Fethiye’ye düğün için gelmekte olan kamyonetin dikkatsizlik yüzünden devrilmesi sonucu 6’sı çocuk 11 kişi yaralandı.

Fethiye’de hafta sonundaki bir düğün için Kayseri’den Rasim Yıldırım (42) yönetimindeki 38 RH 317 plakalı kamyonet minibüs, Fethiye-Antalya karayolu 24. kilometrede saat 07.35’de dikkatsizlik yüzünden devrildi. Kemer Beldesi Sarıyer Mevkii’nde şarampole devrilen minibüste sürücü Rasim Yıldırım ağır şekilde yaralanırken; Güldane Kalaycı (46), Şengül Koyuncu (34), İlayda Koçak (9), Aykut Koçak (14), Selma Yıldırım (35), Yusuf Can Yıldırım (14), Beyza Nur Yıldırım (2), İsa Nur Yıldırım (2)i Muhittin Yıldırım (4) ve Seray Koyuncu de (27) çeşitli yerlerinden yaralandı.

Fethiye’deki 112 acil ambulanslar tarafından Fethiye Devlet Hastanesi ile özel hastanelere taşınan yaralıların durumlarının ciddi olmadığı, müşahede altında tutuldukları öğrenildi.

Bu haber toplam 116 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.