Dizi film çekimleri Ula’da başladı

Ekranların sevilen dizisi “Sevdam Alabora"nın çekimleri Muğla’da başladı.Şubat ayında yayına girmesi beklenen, yönetmenliğini Aydın Bulut'un üstlendiği, Kadir Doğulu ve Elçin Sangu’nun başrollerini paylaştığı “Sevdam...

Dizi film çekimleri Ula’da başladı

Ekranların sevilen dizisi “Sevdam Alabora"nın çekimleri Muğla’da başladı.

Şubat ayında yayına girmesi beklenen, yönetmenliğini Aydın Bulut'un üstlendiği, Kadir Doğulu ve Elçin Sangu’nun başrollerini paylaştığı “Sevdam Alabora”isimli yeni dizinin ilk bölüm çekimleri Muğla’nın Ula İlçesi’ne bağlı Karabörtlen mahallesinde sürüyor.

Bir Anadolu kasabasının varlıklı ve saygın ailesinin kızının , istenmeyen birine aşık olması ve sonrasında yaşananları anlatan dizinin çekimleri hafta başı Köyceğiz’de bir at çiftliğinde başladı. İlk bölümde senaryo gereği Kadir Doğulu’nun evi yakıldı. Sabah 04.00’e kadar süren çekimlerde köyden 15 yardımcı oyuncu rol aldı. Mahalleli aksiyon dolu ev yangını sahnesini izlemek için sabahın ilk ışıklarına kadar bekledi.

Dizinin yapım koordinatörü Ata Yılmaztürk, dizinin tamamının,Ula,Köyceğiz, Dalaman, Ortaca ilçesi ile Dalyan ve Karabörtlen mahallerinde çekileceğini kaydetti. Mükemmel doğasıyla Muğla’nın dizi çekimleri için eşsiz bir bölge olduğuna dikkat çeken Yılmaztürk, dizinin Şubat ayının ilk haftası yayına gireceğini ifade etti.

Bu haber toplam 817 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.