Dibek Meydanı, Mutluluk Meydanı oluyor

Muğla İli’nin en küçük ilçesi olan Kavaklıdere küçük bütçesi ve kıt imkanlarıyla ilçenin her mahallesine hizmetler vererek tesisler kazandırarak adeta taşı delen filizler gibi harikalar yaratıyor. Kavaklıdere Belediyesi...

Dibek Meydanı, Mutluluk Meydanı oluyor

Muğla İli’nin en küçük ilçesi olan Kavaklıdere küçük bütçesi ve kıt imkanlarıyla ilçenin her mahallesine hizmetler vererek tesisler kazandırarak adeta taşı delen filizler gibi harikalar yaratıyor. Kavaklıdere Belediyesi Menteşe Mahallesinin ana yollarını komple parke taşı ile döşeme yaparken bir taraftan da “Dibek Meydanı”nı halkının hizmetine sundu. Dibek Meydan’ında düğünler yapılamaya başlandı ve dibek meydanı mutluluk meydanı olarak anılıyor.

Üstü tamamen kapatılan Dibek Meydanı, düğünler, törenler başta olmak üzere halkın ve kamu kurumlarının çok amaçlı olarak kullanımı için tasarlandı. Kavaklıdere Belediyesi, Menteşe Mahallesi’ne yaptırdığı Dibek meydanında düğünler yapılmaya başlandı.

Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, Ak Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, İl Başkan Yardımcısı Ozan Balcı, Kavaklıdere Ak Parti İlçe Başkanı Murat Burhan ile beraberindekiler Kavaklıdere İlçesi Menteşe Mahallesi’nde bir düğüne katıldılar. Düğün evinde yenilen yemeğin ardından Dibek Meydan’ında gerçekleşen düğüne geçerek gelin ve damada mutluluklar dileyen Ak Parti İl Başkanı Nihat Öztürk ve İl Başkan Yardımcısı Ozan Balcı Dibek Meydanında inceleme yaptılar.

Menteşe Mahallesi ana yolu için parke yapımından Dibek Meydan’ın yapımı için kendilerine destek olan İl Başkanı Nihat Öztürk’e teşekkür eden Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, Muğla’nın en ücra köşelerinden biri olan Kavaklıdere’nin il başkanı Nihat Öztürk sayesinde unutulmadığını bir çok ilçede olmayan hizmetlerin ve tesislerin ilçeye kazandırıldığını ve kendilerini bu anlamda değerli hissetlerini ifade etti.

 

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.