Develere Yunuslar eşlik etti

Fethiye’de Pazar günü Karaçulha Belediyesi tarafından yapılan deve güreşleri öncesi Güreşlere katılacak olan bir birinden günlü devlerle Şehir turu yapıldı.Karaçulha Belediye Başkanı Yusuf Çaylı’nın öncülüğünde...

Develere Yunuslar eşlik etti

Fethiye’de Pazar günü Karaçulha Belediyesi tarafından yapılan deve güreşleri öncesi Güreşlere katılacak olan bir birinden günlü devlerle Şehir turu yapıldı.

Karaçulha Belediye Başkanı Yusuf Çaylı’nın öncülüğünde Pazar günü Karaçulha Beldesi eski belediye binası yanında bulunan eski hal yerinde yörenin en büyük defe güreşleri yapıldı.  Eğitim yararına yapılan Deve Güreşlerinde bir birinden ünlü 80’e yakın deve boy gösterdi. Pazar günü yapılan deve güreşleri öncesinde Karaçulha Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, Güreş Tertip komitesi ve vatandaşlarında katıldığı bir kortej düzenlendi. Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü Önünden develerle yapılan Kortej Atatürk Caddesinden geçilerek çarşı caddesinden dönülüm orman işletme müdürlüğünde sonlandırıldı.

Gösteri yürüyüşü boyunca birbirinden ünlü pehlivan develere motosikletli Yunuslar eşlik ederken ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.