Depo fareleri amaçlarına ulaşamadı

Muğla’da araçların depolarından akaryakıt hırsızlığı yaptığı ileri sürülen ve daha önce de aynı suçtan sabıkası bulunan iki kişi, Akçaova köyünde bir tırın deposundan mazot çalmaya çalışırken jandarmanın geldiğini...

Depo fareleri amaçlarına ulaşamadı

Muğla’da araçların depolarından akaryakıt hırsızlığı yaptığı ileri sürülen ve daha önce de aynı suçtan sabıkası bulunan iki kişi, Akçaova köyünde bir tırın deposundan mazot çalmaya çalışırken jandarmanın geldiğini haber almaları üzerine kayıplara karıştı.

Muğla merkeze bağlı Akçaova İlker Çiftçi kereste taşıdığı tırını evinin önüne park etti. Gece saat 04.00 sıralarında evin yan komşusunun tırdan tanımadığı kişilerin mazot deposunun yanında bulunduğunu söylemesi üzerine İlker Çiftçi Jandarmaya haber verdi. TIR’ın deposundan mazot çalan K.T. ve T.K isimli kişiler tır şoförünün uyanması üzerine olay yerinden kaçtılar.

Mazot hırsızlarının olay yerine geldikleri 48 RH 413 plakalı aracın Rent a Car’dan kiraladıkları öğrenilirken, aracı tarla içine bırakıp kaçtılar. Araç içinde ve yanında 10 adet bidon içinde yaklaşık 250 litre mazot bulundu. Tır şoförü İlker Çiftçi, “tırın üzerinde kereste vardı. Akşam geç geldiğim için evin önüne park ettim. Gece saat 04.10 sıralarında komşularım tırın mazot deposunun yanında birkaç kişinin olduğunu söyledi. Jandarmayı aradıktan sonra beni fark ettiler ve kaçtılar. Jandarma 10 dakika içinde geldi. Evimin karşısındaki tarla içine park ettikleri kiralık aracın bagajında ve 10 metre ilerisinde çalınan mazot bidonlarını alamadan başka bir araç ile kaçmışlar” dedi.

Mazot hırsızlığını gerçekleştirdiği ileri sürülen K.T. ve T.K. isimli kişilerin daha önce de yine akaryakıt hırsızlığı nedeniyle sabıkalarının bulunduğu öğrenilirken, çaldıkları mazotları Akyaka’da teknelere sattıkları ileri sürüldü.

Bu haber toplam 121 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.