Denizci öğrenciler kardeşlerin ağırladı

Köyceğiz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Denizcilik Alanı öğretmen ve öğrencileri  Köyceğiz Ortaokulu öğrencilerini ağırladı.Muğla Eğitimde Bilge Hareketi Kardeş Okul projesi kapsamında Köyceğiz Ortaokulu Denizcilik...

Denizci öğrenciler kardeşlerin ağırladı

Köyceğiz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Denizcilik Alanı öğretmen ve öğrencileri  Köyceğiz Ortaokulu öğrencilerini ağırladı.

Muğla Eğitimde Bilge Hareketi Kardeş Okul projesi kapsamında Köyceğiz Ortaokulu Denizcilik Alanını ziyaret etti. Öğrencilere okul tanıtımı yapıldıktan sonra tekne turuna çıkıldı.Daha sonra öğrencilere Denizcilik alanı öğrencileri tarafından kitap hediye edildi. Ziyaret göl kenarında kitap okuma etkinliğiyle devam etti.

Köyceğiz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Denizcilik Alanı Okul Müdürü Cafer Binici; “Okullar arasında barış sevgi, kardeşlik, yardımseverlik gibi duyguların geliştirilmesi ve iyi uygulama örneklerinin paylaşılması gibi amaçlarla düzenlenen bu etkinlikler oldukça önemlidir. Öğrenciler için de farklı deneyimlere imkan sağlayan bu proje kapsamında misafir öğrencilerimizle güzel ve verimli bir gün geçirdik. Ziyaretlerimiz karşılıklı olarak devam edecektir. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.”dedi.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.