DenizBank, Yatağan Şubesi bayilerle işbirliği yapıyor

Tarım sektöründe pazar payı olarak özel bankalar arasında yer alan DenizBank, Yatağanda tarımsal girdi satışı yapan bayiler ile işbirliği gerçekleştirdi. İşbirliği kapsamında üreticiler Bereket Tarım, Verim Tarım ve Başak...

DenizBank, Yatağan Şubesi bayilerle işbirliği yapıyor

Tarım sektöründe pazar payı olarak özel bankalar arasında yer alan DenizBank, Yatağanda tarımsal girdi satışı yapan bayiler ile işbirliği gerçekleştirdi. İşbirliği kapsamında üreticiler Bereket Tarım, Verim Tarım ve Başak Tarım’dan Üretici Kartları ile satın alacakları yem, gübre, tohum, zirai ilaç ve diğer tarımsal girdiler için 3 aya varan vade ve hasatta ödeme avantajından yararlanabilecek.

Denizbank Yatağan Şubesinden bu konuda yapılan yazılı açıklama şu bilgiler verildi:

“Ülkemizde tarım alanının stratejik önemine ilk günden bu yana büyük önem atfeden DenizBank, tarımın modernizasyonuna destek vermek, tarımsal üretimde verimliliği artırmak ve çiftçimizin yüzünü güldürmek hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye’de ilk kez bir özel bankada Tarım Bankacılığı Bölümü’nü kurarak bu alana daha fazla yoğunlaşma imkânı bulan DenizBank, imza attığı işbirlikleri ile de çiftçinin yanında yer almayı sürdürüyor.

Banka bu kapsamda Yatağan’da tarımsal girdi satışı yapan bayiler ile işbirliği gerçekleştirdi. Bu işbirliği kapsamında üreticiler, Bereket Tarım, Verim Tarım ve Başak Tarım’dan Üretici Kartları ile satın aldıkları yem, gübre, tohum, zirai ilaç ve diğer tarımsal girdileri 3 aya varan vadelerle alma imkânına kavuştu.”

Bu işbirliğini hayata geçirmekten duydukları mutluluğu dile getiren DenizBank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan ise şunları söyledi; “DenizBank olarak faaliyetlerimiz ve tarım bankacılığı alanında gerçekleştirdiğimiz hizmet ve uygulamalarımızla her zaman ve her yerde üreticimizin yanındayız. Özel bankalar arasında %32 pazar payımız ile liderliğimizi devam ettiriyoruz. Türkiye ekonomisi için çalışmalarımızı sürdürürken, tarımın modernizasyonu ve yeni tarımsal projelerin üretilebilmesi için ihtiyaç duyulan her türlü finansman ve danışmanlık desteğini sağlıyoruz. İyi günde de kötü günde de üreticimizin yanı başında yer alıyoruz. Başta Üretici Kartımız olmak üzere tüm Tarım Bankacılığı ürün ve hizmetlerimiz ile çiftçimizin ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sunarak hayatlarını kolaylaştırmayı ve yüzlerini güldürmeyi hedefledik, bu yönde sektörümüzün önemli paydaşları ile işbirlikleri gerçekleştirmeyi sürdürüyoruz. Tarımsal bayiler ile yaptığımız anlaşma kapsamında çiftçilerimize cazip fırsatlar sunuyoruz. Tarımsal üreticilerimize en iyi hizmeti vermek üzere tüm gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

Bu haber toplam 105 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.