Deniz Ticaret Odası şampiyon

Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Plaj Futbol Ligi etabı Deniz Ticaret Odası’nın şampiyonluğu ile sona erdi.Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın başlama vuruşuyla 3 gün süren...

Deniz Ticaret Odası şampiyon

Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Plaj Futbol Ligi etabı Deniz Ticaret Odası’nın şampiyonluğu ile sona erdi.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın başlama vuruşuyla 3 gün süren Plaj Futbolu Fethiye etabının dereceye giren takım ve sporcuları kupa töreninde ödüllerini aldılar. Deniz Ticaret Odası ilçeyi gelecek ay Alanya’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında temsil edecek.

Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen TFF Plaj Futbol Ligi Fethiye Etabı sona erdi. Türkiye Futbol Federasyonu, Fethiye Belediyesi ile Çalış Güzelleştirme Derneği iş birliğinde organize edilen müsabakalar, Belediye Çalış Plaj Sporları Tesisi'nde gerçekleştirildi. Sekiz takımın 3 gün boyunca kıyasıya mücadele ettiği müsabakalarda, finalde Günlükbaşıspor ile karşılaşan Deniz Ticaret Odası, penaltı vuruşlarını kazanarak şampiyon oldu. Yüzlerce vatandaş final karşılamalarını incelerken, Fethiye Belediyesi’nin takımı ise turnuva üçüncülüğünü averaj ile kaybetti. Orange Rent A Car ile averaj sistemiyle üçüncülük maçına çıkan Fethiye Belediyesi zorlu rakibi karşısında maçtan beraberlik ile ayrıldı. Belediye maçı penaltılarda kazandı. Averajlı sistemde turnuvanın üçüncü ve dördüncüsü iki karşılaşmada belirlenirken, müsabakanın üçüncülüğünü Corner Bar kazandı.

TFF Plaj Futbolu Ligi Organizasyon Sorumlusu Sercan Görgülü yaptığı açıklamada, ülke genelinde bu tür organizasyonları belediyeler ile yaptıklarını belirtti. Fethiye Belediyesinin iyi bir ev sahipliği yaptığına söyleyen Görgülü, “Fethiye’de güzel bir tesis var. Ülkenin 18 beldesinde düzenlediğimiz turnuvaların 17’ncisini Fethiye’de tamamladık. Etapta şampiyon olan Deniz Ticaret Odası Alanya’da düzenlenecek turnuvaya katılacaktır. Tüm takımlara katılımlarından ve mücadelesinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 154 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.