Demir’den kanun teklifi

CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, kıyı illerinde büyükşehir belediyelerinin ve ilçe belediyelerinin genel bütçeden aldıkları payın yetersizliği hakkında TBMM’de bir basın toplantısı yaptı.Muğla’nın Türkiye’nin...

Demir’den kanun teklifi

CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, kıyı illerinde büyükşehir belediyelerinin ve ilçe belediyelerinin genel bütçeden aldıkları payın yetersizliği hakkında TBMM’de bir basın toplantısı yaptı.

Muğla’nın Türkiye’nin turizm gelirine önemli katkı sunduğunu ifade eden Demir, Muğla’ya gelen turistin her yıl daha da arttığını dile getirdi. Turizmin yapıldığı kıyı bölgelerinde yaz-kış nüfusunda ortaya çıkan farklılıkların Büyükşehir ve ilçe belediyelerini mali ve hizmet sunumu açısından zor durumda bıraktığını belirten Demir, “Muğla Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerimiz genel bütçeden kayıtlı nüfusa göre pay almaktadır” dedi.

Kıyı bölgelerinde bulunan büyükşehir ve ilçe belediyelerine pay verilirken hizmet verilen nüfusun dikkate alınması gerektiğini vurgulayan Demir, “bu konuda bir kanun teklifi verdim. Ülkemizin bacasız sanayisinin geliştirilebilmesi, adaletin sağlanabilmesi için umuyorum ki kanun teklifimiz kanunlaşır” dedi.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.