Nurettin Demir’den direnişe destek

CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, dört yüz günü aşkındır direnen, geçtiğimiz Pazar gününden bu yana da işyerlerini terk etmeyen Yatağan işçileri ziyaret ederek destek verdi.Bu zamana kadar Yatağan işçilerinin...

Nurettin Demir’den direnişe destek

CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, dört yüz günü aşkındır direnen, geçtiğimiz Pazar gününden bu yana da işyerlerini terk etmeyen Yatağan işçileri ziyaret ederek destek verdi.

Bu zamana kadar Yatağan işçilerinin yanında olduğunu söyleyen Demir, işçilere, “haklı mücadelenizin bundan sonra da sizlerin yanında olmaya devam edeceğim” dedi.

Sabah saatlerinde CHP Yatağan ilçe başkanlığını ziyaret eden Demir, İlçe yönetimi, CHP Parti Meclis üyesi Rana Bozkurt ve partililerle birlikte Yatağan işçilerinin direniş çadırını ziyaret ederek, işçilerle sohbet etti. TGB Genel Başkanı Çağdaş Cengiz’in de olduğu direniş çadırında konuşma yapan Demir, “özelleştirme öldürür, dul bırakır, yetim bırakır. Vahşi kapitalizm insanları köleleştiriyor” dedi. Yapılanın özelleştirme değil peşkeş çekme olduğunu ifade eden Demir konuşmasına şöyle devam etti: “Kamu malı yağmalanırken, buradaki işçi kardeşlerim sadece kendi işlerine değil, tüm kamunun malına da sahip çıkıyorlar. Bu nedenle tüm ülkenin yüreği, aklı burada, sizlerle birlikte atıyor. Başından beri yanınızdaydım. Sonuna kadar yanınızda olacağım.”

Tes-İş Sendikasını ziyaret ederek süreç hakkında sendikadan da bilgi alan Demir, direniş çadırında yanan ateşin başında, maden ocağının girişinde hem işçilerle hem de aileleriyle tek tek sohbet etti.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.