Demirci çalışan kadınları unutmadı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü bütün ülke genelinde olduğu gibi Muğla ve ilçelerinde de çeşitli etkinliklerle kutlanırken, etkinliklerde kadınların sorunları ve sorunlarına çözümlerine vurdu yapıldı.Yerkesik Belediye Başkanı...

Demirci çalışan kadınları unutmadı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü bütün ülke genelinde olduğu gibi Muğla ve ilçelerinde de çeşitli etkinliklerle kutlanırken, etkinliklerde kadınların sorunları ve sorunlarına çözümlerine vurdu yapıldı.

Yerkesik Belediye Başkanı Yusuf  Demirci 8 Mart Kadınlar Gününü farklı bir şekilde kutladı. Cuma günleri kurulan Belde Pazarını sıklıkla ziyaret ederek Pazar esnafının sorunlarını ve isteklerini dinleyen Yusuf  Demirci, bu kez sadece Pazarda çalışan kadınları ziyaret ederek tek tek Kadınlar Gününü kutladı ve kadınlara karanfil hediye etti. Demirci başta yaşlı kadınlar olmak üzere bütün kadınlarla sohbet ederken sıkıntı ve isteklerini dinledi. Demirci, “8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlar, toplumumuzun dinamikleri olan kadınlarımızı şiddetten uzak, sevgi ve hoşgörülü bir yaşam temenni eder, saygılarımı sunarım. “dedi.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.