Demir: Yaşanacak bir Türkiye için çok çalışacağız

CHP Muğla Milletvekilleri Prof. Dr. Nurettin Demir ve Ömer Süha Aldan Yatağan ve Bodrum’u ziyaret etti. Muğla Milletvekilleri yaptıkları ziyaretlerde ilçe yönetimlerinin ve turizmcilerin sorunlarını dinledi.İlk olarak Yatağan’a...

Demir: Yaşanacak bir Türkiye için çok çalışacağız

CHP Muğla Milletvekilleri Prof. Dr. Nurettin Demir ve Ömer Süha Aldan Yatağan ve Bodrum’u ziyaret etti. Muğla Milletvekilleri yaptıkları ziyaretlerde ilçe yönetimlerinin ve turizmcilerin sorunlarını dinledi.

İlk olarak Yatağan’a giden Muğla Milletvekilleri Demir ve Aldan Yatağan İlçe Başkanlığını ziyaret etti. İlçe ziyaretinin ardından Muğla Milletvekilleri Demir ve Aldan vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Daha sonra Bodrum’a geçen Muğla Milletvekilleri Demir ve Aldan, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon ve Yönetim Kurulunu, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ve Bodrum İlçe Başkanlığını, ardından da Bodrum Otelciler Derneği (BODER) tarafından düzenlenen turizm ve turizm sorunlarının tartışıldığı toplantıya katıldı. Demir ve Aldan’a Bodrum’da CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, CHP Bodrum İlçe Kadın Kolları Başkanı Ender Taşören ve CHP Bodrum İlçe yönetimi eşlik etti.

Demir ve Aldan’ın gerçekleştirdikleri ziyaretlerde genel olarak turizmle ilgili sorunlara değinildi. Turizmin bu sene iyi gitmediği belirtilerek, özellikle ecrimisil uygulamalarından kaynaklanan sorunların yabancı yatırımcıları zorladığı ve kaçırdığı dile getirildi. Turizmin sorunlarının masaya yatırıldığı BODER toplantısında da eğitim-öğretim ve sınav takviminin turizm sezonuna denk gelmesinin olumsuzlukları, turizmin sahipsiz kaldığı ve etkin bir Turizm Bakanlığı oluşturulması gerektiği ele alınarak, turizmcilerin sorunları ve önerileri kapsamlı bir şekilde tartışıldı. Toplantıda konuşma yapan Demir, “Yaşanacak Bir Türkiye, Sürdürülebilir bir Turizm için dört mevsime ve ülkenin tüm potansiyel bölgelerine dağılan bir turizm sektörünün yaratılması için çok çalışacağız” dedi.

Ziyaretlerinin ardından Demir ve Aldan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile birlikte Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen iftara katıldı.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.