Demir: Ülke iyi yönetilmiyor

Yatağan CHP İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen İlçe danışma Kurulu Toplantısına katılan CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, önemli açıklamalar yaptı. OHAL’in uzatılmasını eleştiren Demir, asıl suçluların dışarıda...

Demir: Ülke iyi yönetilmiyor

Yatağan CHP İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen İlçe danışma Kurulu Toplantısına katılan CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, önemli açıklamalar yaptı. OHAL’in uzatılmasını eleştiren Demir, asıl suçluların dışarıda olduğunu ancak malı mülküne el konulan birçok mağdur yaratıldığını belirterek, ülkenin iyi yönetilmediğini, CHP olarak sorumluluk alıp ülkeyi yönetmeye talip olduklarını söyledi.

Toplantıya CHP Muğla Eski Milletvekili Fevzi Topuz, İl Başkanı Mürsel Alban, Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, parti yöneticileri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri, bazı muhtarlar, eski yönetici ve belediye başkanları ve partililer katıldı.

Yatağan CHP İlçe Başkanı Kamil Genek, ilçe danışma kurulunun ülkenin içinde bulunduğu durum ve parti içi konuların tartışılacağı 2 gündem maddesiyle toplandığını belirterek katılanlara teşekkür etti.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan toplantıda divana Av. Nadiye Asu Arda Uysal ve Semih Settaş seçildi.

CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir burada yaptığı konuşmada; “ Hükümet OHAL 1veya 2 ayda bitecek dedi ama şimdi 3 ay daha uzattı. Süreçte yaşanan mağduriyetler dolaysıyla bu toplantıları çok önemli buluyorum. FETÖ soruşturmasında gerçek suçluları ortaya çıkarmak lazım ama çok sayıda mağdur insan var. Bu yapıya destek olanlar içli dışlı olanlar görevlerinin başında ama malı mülküne el konulan birçok mağdurlar var. Mağdurlara destek olacağız. Bu sorunlara çözüm bulmak gerekiyor. Ülke iyi yönetilmiyor, hukukun üstünlüğü mutlaka sağlanmalıdır. T.C. kuran parti olarak sorumluluk almaya ülkeyi yönetmeye görev almaya talibiz. Bu konuda hep beraber çalışıp başaracağız. İnsanlar adalet istiyor. Çözüm CHP’dir.”dedi.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Bu haber toplam 118 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.