Demir partililerle buluştu

Çayboyu Belediye Başkanı ve AK Parti Kavaklıdere Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Demir seçim çalışmaları kapsamında partililer ile kahvaltıda buluştu.Seçim çalışmalarına hızla devam eden AK Parti Kavaklıdere Belediye Başkan...

Demir partililerle buluştu

Çayboyu Belediye Başkanı ve AK Parti Kavaklıdere Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Demir seçim çalışmaları kapsamında partililer ile kahvaltıda buluştu.

Seçim çalışmalarına hızla devam eden AK Parti Kavaklıdere Belediye Başkan Adayı Mehmet Demir, gençlik kolları ve kadın kolları ile kahvaltıda bir araya geldi. Vatandaşların istek ve dileklerini dinleyen Demir yaptığı konuşmada “yıllardır yaptığımız hizmetler ortada. Çayboyu’nda nasılsak Menteşe’de de aynı olacağız. Sadece buralarda değil tüm Kavaklıdere’yi kucaklayarak adil bir hizmet için yola çıktık. Hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Başkan Demir kahvaltıdan sonra

Başkan Demir kahvaltının ardından AK Parti Kavaklıdere İlçe Başkanı Murat Burhan, İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Arslan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Vural ile birlikte seçim çalışmalarını değerlendirmek üzere değerlendirme toplantısı düzenledi.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.