Demir: Halkın sesi olacağız

2.defa CHP’den Milletvekili seçilen Prof.Dr. Nurettin Demir hem ilçelere teşekkür ziyaretleri yapıyor hem de gündemi değerlendiriyor. Yatağan ziyaretinde konuşan Demir; “Seçmen bize sorumluluk verdi sizin sesiniz olacağız.”...

Demir: Halkın sesi olacağız

2.defa CHP’den Milletvekili seçilen Prof.Dr. Nurettin Demir hem ilçelere teşekkür ziyaretleri yapıyor hem de gündemi değerlendiriyor. Yatağan ziyaretinde konuşan Demir; “Seçmen bize sorumluluk verdi sizin sesiniz olacağız.” Dedi.

Yatağan CHP İlçe binasına gelen Demir, İlçe Başkanı Kamil Genek, Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, eski İl Genel Meclis Başkanı Cemal Gürpınar ve partililerle bir süre sohbet ederek karşılıklı bilgi ve görüş alışverişinde bulundu.

Demir burada yaptığı değerlendirmede; “Bana 2. defa görev verdiniz. İlçe Başkanım Belediye Başkanım ve tüm partililere, Yatağan halkına özellikle kadın ve gençlik kollarına çok teşekkür ediyorum. Bu görev bana bir onurdur. Halkımız R. Tayyip Erdoğan’ın baskısından bıktı. AK Parti tekrar iktidar olmasın diye büyük katılımla sandığa gitti. Muğla’da biraz daha çalışsak 4. vekili çıkarırdık bu fırsat vardı olmadı. Artık iktidar olalım veya olmayalım sizlere verdiğimiz sözleri yerine getirmek için çalışacağız. Seçmen bize sorumluluk verdi sizin sesiniz olacağız. Artık Türkiye normalleşti komisyonlarda muhalefet fazla olacak isledikleri gibi her şeyi yapamayacaklar.  Önümüzdeki günlerde yeni vekiller ve İl başkanlarıyla toplantılar var.”diye konuştu.

Bu haber toplam 56 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.