Davul zurna ile uğurlandılar

Fethiye ilçesine bağlı Esenköy’de asker adayları için, davul zurnalı eğlence düzenlendi. Asker adayları, “Terörü bitirmek için geliyoruz. Bebek katili Apo’nun heykellerini hiçbir yere diktirmeyeceğiz” dedi.Esenköy Düğün...

Davul zurna ile uğurlandılar

Fethiye ilçesine bağlı Esenköy’de asker adayları için, davul zurnalı eğlence düzenlendi. Asker adayları, “Terörü bitirmek için geliyoruz. Bebek katili Apo’nun heykellerini hiçbir yere diktirmeyeceğiz” dedi.

Esenköy Düğün Salonu’nda adeta bir bayram havası yaşandı. Fethiye’nin Esenköy Köyü’nden vatani görevine gidecek gençler için düzenlenen asker uğurlama gecesine Karaçulha Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Ali Türkan, Esenköy Muhtarı Mustafa Köse, asker yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Davul-zurna eşliğinde aileleri ile coşup, oynayan asker adayları, PKK’ya lanet okuyarak, “Bir şehit verir bin kişi geliriz. Bebek katili Apo’nun heykellerini bu ülkede diktirtmeyiz. Vatani görevimize koşa koşa, davul-zurna ile eğlenerek geliyoruz” dediler.

Asker yakınları da “Evladımızı vatani göreve göndermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Oğlumuz vatana helal olsun” diye konuştular.

Bu haber toplam 107 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.