Datça AK Parti adayları tanıtıldı

AK Parti Datça İlçe Teşkilatı, Datça Belediye Başkanlığı aday adaylarını tanıttı. AK Parti’den Datça Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Mustafa Soytok, Mehmet Cennet ve Yılmaz Aslan, Datça AK Parti İlçe...

Datça AK Parti adayları tanıtıldı

AK Parti Datça İlçe Teşkilatı, Datça Belediye Başkanlığı aday adaylarını tanıttı. AK Parti’den Datça Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Mustafa Soytok, Mehmet Cennet ve Yılmaz Aslan, Datça AK Parti İlçe Teşkilatı’nda partililerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Aday adayı tanıtım toplantısına AK Parti İlçe Başkanı Sedat Deniz ve partililer katıldı.

Toplantıda kendisini tanıtan Yılmaz Arslan, “İlk müracaat yapan kişi olarak, 10 kardeşi olan bir ailenin çocuğuyum. Ailem 22 yıldır Datça'da yaşıyor. Datça’ya iyi hizmet ederek, halkın daha rahat yaşaması için çalışacağım. 12 yıldır müteahhitlik yapıyorum. Bu parti ideoloji ve yasam seklime uygun olduğu için 12 yıldır bu partinin bir üyesiyim. Partiden herhangi bir istekte bulunmadım ve ben dava adamıyım. Çok kapsamlı ve geniş projelerimiz Başbakanımız tarafından destekleniyor. Muğla olarak Başbakanın 93 tane projesi var. Havaalanı projesi, Marmaris Datça arasında İnbükü mevkiinde yapılmakta. Kazansak da kazanmaksak da hastane ile ilgili çalışmalarımız bitmek üzere. Bu sorunda ortadan kalkmak üzere” dedi.

Aday adayı Mustafa Soytok da, “Datça’da 10 yıl kesintisiz belediye başkanlığı yaptım ve birçok proje gerçekleştirdim. Görevimin bitmediğine inanıyorum. Eğer seçilirsem hizmetlerime kaldığım yerden devam edeceğim. Datça bu haliyle bir köyden farkı yok. Mevcut belediye hizmet yönünden görevini yerine getiremiyor. Seçilirsem Datça’da sorun kalmayacak. Buna inanıyor ve kendime güveniyorum” diye konuştu.

Mehmet Cennet ise, 10 yıl İl Genel Meclisi üyeliği yaptığını belirterek, “Bu dönemde ilçemizle ilgili çok sayıda hizmeti gerçekleştirdik. Seçildiğim takdirde ilçemizin sorunlarını çözmek için elimden geleni yapacağımı ve parti gözetmeksizin herkesin yardımına koşacağımı belirtiyorum. Başkanlığım döneminde Datça’nın sorunu kalmayacak” dedi.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.