“Darbeci askerler PKK’ya katılacaktı”

Marmaris’te 15 Temmuz darbe girişimi ve otel saldırısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olan Muğla Valisi Amir Çiçek o gece ve sonrasıyla ilginç açıklamalarda bulundu. Vali Çiçek “ o gece helikopterlere...

“Darbeci askerler PKK’ya katılacaktı”

Marmaris’te 15 Temmuz darbe girişimi ve otel saldırısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olan Muğla Valisi Amir Çiçek o gece ve sonrasıyla ilginç açıklamalarda bulundu. Vali Çiçek “ o gece helikopterlere sadece polis ve asker değil sivil vatandaşlarda ateş açtı. Darbeci askerler ya Yunanistan’a kaçacaklardı. Ya da Güneydoğu’ya gidip PKK’ya katılacaklardı” dedi.

Haber Merkezi

Güvenlik ve Huzur Toplantısı, Muğla Valisi Amir Çiçek Başkanlığında, İl Emniyet Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi. Toplantıya Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya,Muğla İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Yavuz Özfidan,Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve mahalle muhtarları katıldı. Toplantıda Muğla Valisi Amir Çiçek 15 Temmuz darbe gecesinde Marmaris’te yaşananlarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Marmaris’te otel saldırısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olan Muğla Valisi Amir Çiçek “ Darbeci vatan hainleri ağır silahlarla helikopterle geldi. Bizim yanımızda bulunan polislerin ağır silahları yoktu. Otele saldıran hainlere silahlarla karşılık verildi. Sadece polisimiz, askerimiz değil. Evlerinden ellerinde silahlarıyla gelen vatandaşlarımız dahi helikoptere ateş açtı” dedi.  Vali Çiçek “ Darbeci askerler otele girdiğinde baktılar ki Sayın Cumhurbaşkanımız yok. Nereye kaçacaklarını şaşırdılar. Bu darbeci hainler ya Yunanistan’a kaçacaktı. Ya da Güneydoğu’ya gidip oradan PKK’ya katılacaklardı. Hainlerin hepsini yakaladık. Şimdi hepsi cezaevinde. Ömürleri boyunca cezaevinde sürüm sürüm sürünecekler” dedi.

Bu haber toplam 137 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.