Dalgınlık ölüm getirdi

Kavaklıdere ilçesine bağlı Salkım köyündeki bir mermer fabrikasında çalışan elektrikçi, çıktığı 10 metre yükseklikteki çatıdan düşerek yaşamını yitirdi.Olay, dün sabah saat 10.30 sıralarında Kavaklıdere ilçesi Salkım...

Dalgınlık ölüm getirdi

Kavaklıdere ilçesine bağlı Salkım köyündeki bir mermer fabrikasında çalışan elektrikçi, çıktığı 10 metre yükseklikteki çatıdan düşerek yaşamını yitirdi.

Olay, dün sabah saat 10.30 sıralarında Kavaklıdere ilçesi Salkım köyünde bulunan bir mermer fabrikasında meydana geldi. Mermer fabrikasında elektrikçi olarak çalışan İsmail Ustaoğlu’nun (22), bu sabah saatlerinde fabrikadaki elektrik arızalarını gidermek için fabrikanın çatısına çıktığı ve etermit kaplama üzerinde yürürken bir anlık dalgınlık sonucu etermitler arasında bulunan havalandırma boşluğuna basarak yaklaşık 10 metre yükseklikten fabrika içerisine düşmesi sonucu ağır yaralandı. Kaza sonrası Ustaoğlu ambulansla Muğla Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Genç işçi burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Ustaoğlu kurtarılamadı. Bir anlık dalgınlık sonucu hava boşluğundan düşen İsmail Yolcuoğlu’nun düşme sonrasında meydana gelen beyin travması sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.