Daha güçlü ve üreten Muğla için

Fethiye Ziraat Odası Başkanı, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’in ziyaretinde, Muğla...

Daha güçlü ve üreten Muğla için

Fethiye Ziraat Odası Başkanı, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’in ziyaretinde, Muğla ili genelinde kooperatifler, odalar, üreticiler ile işbirliği içinde olduklarını, daha güçlü, üreten bir Muğla için birlikte hareket etmeleri gerektiğini söyledi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Ülkemizde Muğla denince akla turizm beldelerimiz geliyor ve bizim en büyük gelir kaynağımızın turizm olduğu zannediliyor. Muğla ilinin tarımdan elde ettiği gelirleri 7.5 Milyon TL, turizmden elde ettiği gelirleri de 6 Milyon TL’dir. Muğla turizm kenti olduğu kadar üreten, ürettikleri ürünler ile dünyada ve Türkiye’de 1.sırada olan tarım kentidir. Muğla nüfusunun yüzde 60’ı da kırsalda yaşayan vatandaşlardan oluşur. Muğla Büyükşehir Belediyesi bütün bunları göz önüne alarak 30 Mart yerel seçimlerinden sonra Büyükşehir olan Muğla’da ziraat odaları, kooperatifler ve üreticilerimizle işbirliği içinde birlikte hareket ederek hizmetlerini sürdürüyor. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ile Toprak, Su, Bitki analiz laboratuvarı için protokol imzaladık, Köyceğiz Beyobası’nda Alım Garantili Süs Bitkileri’nin dikimine başladık. Üreticileri Pazar değeri yüksek alternatif ürünler patates, soğan, biber tohumları dağıttık. Daha güçlü, üreten bir Muğla için birlikte çalışacağız. Hedefimiz bir Muğla bir.” dedi.

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’e ziyaretleri için teşekkür eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, Fethiye Ziraat Odası’na Büyükşehir Belediyesi ile birlikte işbirliği içinde yaptığı çalışmalar için teşekkür etti.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.