D-Hotel Maris’e ödül

Ege ve Akdeniz’in birleştiği Datça Yarımadası’ndaki D-Hotel Maris uluslararası otoriteler tarafından ödüllendirildi. American Academy of Hospitality Sciences (AAHS), D-Hotel Maris’i dünyada bugüne kadar yalnızca 14 oteli layık...

D-Hotel Maris’e ödül

Ege ve Akdeniz’in birleştiği Datça Yarımadası’ndaki D-Hotel Maris uluslararası otoriteler tarafından ödüllendirildi. American Academy of Hospitality Sciences (AAHS), D-Hotel Maris’i dünyada bugüne kadar yalnızca 14 oteli layık bulduğu The Six Star Diamond ile taçlandırdı. Ödül törenine Azra Akın ve ünlü manken Tülin Şahi de katıldı.

1949 yılında Frank Sinatra’nın her şeyin en iyisine olan tutkusundan doğarak restoranları değerlendirmeye başlayan AAHS, Five Star Diamond Ödülü’nden sonra en iyinin de en iyisini Six Star Diamonds Ödülü ile de markaları ödüllendiriyor. İlk verilmeye başlandığı yıldan itibaren aralarında Dorchester London, Plaza Athenee, Le Meurice, Trump International NY’un da yer aldığı sadece 15 seçkin otele verilen The Six Star Diamond Award almaya hak kazanan D-Hotel Maris, Doğu Avrupa’da ilk ödül alan otel oldu.

Ödül, profesyonel AAHS üyelerinin uzun değerlendirmelerinden sonra veriliyor. AAHS’nin Mütevvelli Heyeti tarafından verilen ödül, müşteri memnuniyeti, misafirperverlik, hizmet kalitesi ve profesyonellik gibi tüm akademi standartlarını içinde barındırıyor. Dünyada sadece 15 otelin sahip olduğu ve ilk kez Doğu Avrupa’da bir otele, D-Hotel Maris’e verilen ödül ile ilgili tören yapıldı.

Dünyaca ünlü Fransız soprano Emma Shapplin’in konseri ile başlayan gece, tenor Christopher Macchio ve ünlü perküsyon ustası Burhan Öcal’ın ritmi ve DJ Murat Uncuoğlu’nun müzikleriyle ile unutulmaz anlar yaşattı. Doğuş Grubu ve American Academy of Hospitality Sciences’ın üst düzey yöneticilerinin yanı sıra iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldığı gecede Doğuş Grubu CEO’su Hüsnü Akhan, AAHS Başkanı ve CEO’su Joseph Cinque’den ödülü aldı.

Doğuş Grubu CEO’su Hüsnü Akhan, sürekli olarak en üst düzeyde hizmet vermeye odaklanırken, fark yaratmanın detaylarda saklı olduğunu, ve en önemlisi gerçek bir takım ruhu ve sadık çalışanlar sayesinde bugünkü başarıyı elde ettiklerini belirterek; bundan sonra da otelcilik sektöründe sağlayacakları sürdürülebilir hizmet ve ürün kalitesi ile başarılarını yeni ödüller ile taçlandıracaklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.