Çöken istinat duvar 5 günde yapıldı

Menteşe’nin Çatakbağyaka Mahallesindeki çöken yol Menteşe Belediyesinin Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince 5 gün gibi kısa sürede yapılarak hizmete açıldı.Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş vatandaş odaklı hizmet...

Çöken istinat duvar 5 günde yapıldı

Menteşe’nin Çatakbağyaka Mahallesindeki çöken yol Menteşe Belediyesinin Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince 5 gün gibi kısa sürede yapılarak hizmete açıldı.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş vatandaş odaklı hizmet verdiklerini belirterek, “ Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe merkezimize en uzak mahallelere kadar ulaşıp hizmet vermeye çalışıyorlar. Fen İşleri Müdürümüz Onur Bey ve ekibi icabında gece gündüz çalışıyorlar. Bu anlamda ekiplerimiz geçtiğimiz günlerde Çatakbağyaka mahallemizde çöken, 43 metre uzunluktaki, 4 metre yükseklikteki istinat duvarını çözüme kavuşturdular. Yolun istinat duvarı çökmüş, bu anlamda yolda da deformeler olmuş.  Ekiplerimiz çökme yaşanan istinat duvarını gece gündüz çalışarak 5 gün gibi kısa sürede taş duvar ile döşediler. Yolu da vatandaşlarımızın hizmetine açtılar.  Menteşe Belediyesi olarak mahallelerimizin sorunlarını çözmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.