Çocuklarla Tarihe yolculuk

Menteşe Belediyesi ile Çocuk ve Gençlik Müzeleri Derneğince ortaklaşa düzenlenen “Tarihe Yolculuk” adlı sergi Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde açıldı. Serginin açılışına Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı...

Çocuklarla Tarihe yolculuk

Menteşe Belediyesi ile Çocuk ve Gençlik Müzeleri Derneğince ortaklaşa düzenlenen “Tarihe Yolculuk” adlı sergi Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde açıldı. Serginin açılışına Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Menteşe Belediyesi Başkan Yardımcıları Mehmet Güven, Levent Ünver, Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanı Mürsel Alban katıldı.

Çocuk boyutlarından oluşan ve 1920’lilerin Ankara’sını anlatan sergi, Kurtuluş Savaşı, Meclisin Kuruluşu ve Cumhuriyetimize giden süreci yine çocuklara özgü bir biçimde anlatıyor.

“Tarihe Yolculuk” adlı serginin ilk gününde Türdü 100. Yıl İlköğretim Okulu 2/B Sınıfı öğrencileri uzman eğitimciler eşliğinde gezdiler. 3 Mayıs 2015 Tarihine kadar açık olacak sergiyi Menteşe’deki ilköğretim okulu öğrencileri hazırlanacak program eşliğinde gezecekler.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.