Çobanlar Mermer’den örnek yatırım

Muğla ekonomisi ve istihdamına önemli katkılar sağlayan Çobanlar Mermer örnek bir yatırım daha altına imzasını atıyor. Kavaklıdere’ye yapılacak olan Yüksek Okulun yapım işini Çobanlar Mermer üstlendi. Okul yapımı ile...

Çobanlar Mermer’den örnek yatırım

Muğla ekonomisi ve istihdamına önemli katkılar sağlayan Çobanlar Mermer örnek bir yatırım daha altına imzasını atıyor. Kavaklıdere’ye yapılacak olan Yüksek Okulun yapım işini Çobanlar Mermer üstlendi. Okul yapımı ile ilgili protokol taraflar arasında düzenlenen bir törenle imzalandı

Kavaklıdere İlçesi  ve Bayır’da faaliyet gösteren 900 kişiye istihdam sağlayan Çobanlar Mermer A.Ş.  Kavaklıdere İlçesine yüksek okul Yaptırıyor.

Çobanlar Mermer’in bu örnek projesi için Kavaklıdere Belediyesinde, Protokol ve Tapu teslim töreni yapıldı. Törene, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahsun Harmandar, AK Parti Muğla Milletvekilleri Nihat Öztürk ve Hasan Özyer, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Bülent Karakuş, Çobanlar Mermer A.Ş.  yönetim Kurulu başkanı Mehmet Ali Çoban ve ilgili kişiler karıldı.  Kavaklıdere’ye yapılacak yüksek okulun,, 3.500 metre kare arsa içinde 2.bin metre kare alana 4 katlı olarak yapılacağını belirten Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir; “İlçemize yüksek okul kazandırmak  en büyük hayalimizdi. Bu konuda en çok sıkıntımız sponsordu, Çobanlar Mermer A.Ş.   sayesinde bu güzel hayalimiz gerçekleşiyor. Bu şekilde vekillerimizle birlikte halkımıza verdiğimiz en büyük 2 sözden birini yerine getiriyoruz. 2. sözümüz olan yolun da yakında yapılacağını inanıyoruz. Ben törenimize zaman ayıran vekillerimize rektörümüze,  Çobanlar Mermer A.Ş.  Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Çoban’a Muğla Ticaret ve Sanayi Odası başkanımıza tüm katılanlara çok teşekkür ediyorum” dedi.

Protokolün imzalanması ve tapu teslim töreni sonrası konuşan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahsun Harmandar; “Kavaklıdere İlçemize yapılacak olan Yüksek Okul için protokol ve tapu teslim töreni için buradayız. En büyük yatırım eğitime yapılan yatırımdır. Kavaklıdere’ye yüksek okul kazandırmak için aslında uzun zamandır çalışıyoruz. Artık beldelerde bile yüksek okul var burası İlçe nüfusu da yeterli. Siyasi irade de destek veriyor. Burada en büyük pay tabi ki Çobanlar Mermer A.Ş.’nin. Okulumuz belki bu yıla yetişmez ama seneye kesin hazır olur. Bu sayede yörede faaliyet gösteren mermer, orman gibi sektörlere ara elaman yetiştirilecek. Bende vekillerimize rektörümüze,  Çobanlar Mermer A.Ş.  yönetim Kurulu başkanı Mehmet Ali Çoban’a Muğla Ticaret ve Sanayi Odası başkanımıza tüm katılanlara çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Çoban: Baba nasihatini yerine getirdik

Merhum  babasının cahil olduğunu askerde Ali Okulu olarak bilinen eğitimlerde, adını yazıp imza atacak kadar öğrenim gördüğünü belirten, Çobanlar Mermer A.Ş.  Yönetim Kurulu başkanı Mehmet Ali Çoban; “Bize nasihati vardı ‘Oğlum ilerde çok para kazanırsanız, mutlaka eğitim kurumlarına yardımcı olun katkı yapın ben okuyamadım’ derdi. Bizde şimdi Rahmetli babamızın nasihatini yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemize hepimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadesini kullandı.

Törende söz alan, AK Parti Muğla Milletvekilleri Nihat Öztürk, Hasan Özyer, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Bülent Karakuş Kavaklıdere İlçesine yüksek okul yapılacak olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, Çobanlar Mermer A.Ş.  Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Çoban’a teşekkür ettiler.

Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, konuklara, Kavaklıdere el yapımı bakır ibrik hediye etti.

 

Bu haber toplam 480 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.