Cinayet zanlısı tutuklandı

Menteşe ilçesine bağlı Taşlı Mahallesinde Yüksel Taş’ı öldürdükten sonra firar eden 16 yaşındaki S.Ş, yakalandıktan sonra çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.Menteşe ilçesine bağlı Taşlı...

Cinayet zanlısı tutuklandı

Menteşe ilçesine bağlı Taşlı Mahallesinde Yüksel Taş’ı öldürdükten sonra firar eden 16 yaşındaki S.Ş, yakalandıktan sonra çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Menteşe ilçesine bağlı Taşlı mahallesinde kız arkadaşının babasını tüfekle vurduktan sonra firar eden zanlı S.Ş. yakalanmasının ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Menteşe’ye 60 kilometre uzaklıkta Denizli il sınırındaki Taşlı mahallesinde sevdiği kızın babası ile görüşmeye giden genç ret cevabı alınca çıkar tartışmada 44 yaşındaki Yüksel Taş’ı tüfekle vurduktan sonra firar etti. Bölgede arama çalışması yapan Jandarma Kuzluk Mahallesi giriş ve çıkışlarında tedbir aldı. Geceyi ormanlık alanda geçiren S.Ş., sabah saatlerinde Kuzluk mahallesindeki evine gelirken mahallenin girişindeki köprüde jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Soruşturma evrakları ile Muğla Adliyesi’ne sevk edilen S.Ş. savcılıkta alınan ifadesinin ardından tutuklanması talebi ile mahkemeye sevk edildi. S.Ş. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.