“CHP’yi Muğla’dan kazıyacağız”

AK Parti Muğla Merkez İlçe Danışma Kurulu, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Mustafa Pabuçcuoğlu Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk,il yönetimi ve ilçe yönetimi,  İl Genel ve Belediye...

“CHP’yi Muğla’dan kazıyacağız”

AK Parti Muğla Merkez İlçe Danışma Kurulu, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Mustafa Pabuçcuoğlu Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk,il yönetimi ve ilçe yönetimi,  İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri,kadın ve gençlik kolları yöneticileri, belde başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda ağırlıklı olarak önümüzdeki aylarda yapılacak olan yerel ve genel seçimler ele alınarak tartışılırken, seçim çalışmaları değerlendirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Şenol Tomson, partililere seçim çalışmaları hakkında bilgiler verirken, Muğla Büyükşehir Belediyesini almak için var güçle çalıştıklarını söyledi.

Tomson, “ Mahalle çalışmaları, sandık çalışmaları yapıyoruz. Orhaniye diğer bazı mahallelerde bu çalışmaları başlattık. Muğla’yı almak istiyorsak daha çok çalışmalıyız. Muğla’yı 40 yıldır yöneten zihniyet belli. 40 yıl çektik. 40 yıl daha çekmeyeceğiz. Büyükşehiri alarak güçleneceğiz. Bu son fırsat. CHP’yi bu seçimlerde hep beraber Muğla’dan kazıyacağız” dedi.

İl Başkanı Nihat Öztürk ise yaptığı konuşmasında büyükşehir belediye başkanlığını kazanacaklarını iddia ederek, “ Yoğıun bir ay geçirdik. AK Parti kadroları olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ülke ve Muğla gündemi yoğun. Önümüzdeki 9 ay daha yoğun geçecek ve bu süreyi en iyi şekilde değerlendirerek seçimlere girmeliyiz. Muğla’da hem yüz yüze hem de kalben çalışmalıyız. Son 3 aydır mahalle toplantıları yapıyoruz. Her mahallede karşılıklı iletişim kuruyoruz. Büyükşehire hazırız. Ülke ve Muğla için ne gerekiyorsa yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Muğla’da 40 yıllık devam eden zihniyeti değiştireceğiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.