CHP’li kadınların Ortaca çıkarması

CHP Kadın Kolları Genel Merkezi’nin ülke genelinde ve Muğla’da başlattığı çalışmalar aralıksız olarak sürüyor. Bu çerçevede CHP Muğla İl Kadın Kolları Başkanı Belkıs Bozacı ve ilçe teşkilatları üyeleri, Ortaca’da...

CHP’li kadınların Ortaca çıkarması

CHP Kadın Kolları Genel Merkezi’nin ülke genelinde ve Muğla’da başlattığı çalışmalar aralıksız olarak sürüyor. Bu çerçevede CHP Muğla İl Kadın Kolları Başkanı Belkıs Bozacı ve ilçe teşkilatları üyeleri, Ortaca’da bilgilendirme çalışması yaptı.

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Belkıs Bozacı, gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin temel unsurlarından biri olan basınımız, demokratik düzenin sağlıklı işlemesi açısından vazgeçilmezdir. Basın çalışanları ilkeli ve tarafsız yayın anlayışından taviz vermeksizin insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok önemli görevler üstlenmektedir. Basın mensupları her şartta ve koşulda görevlerini yerine getirmeye çalışmaktadır. Gündemi etkileyen ve hatta gündem oluşturan bir güç haline gelen medya, ancak doğru amaçlar için kullanıldığı zaman faydalı bir araç olmaktadır. Hür ve tarafsız basın, özgürlükçü demokrasinin vazgeçilmez unsurlarındandır. Basın, her zaman ve her koşulda, kamu yararını göz önünde bulundurarak, yansız ve ilkeli habercilik anlayışını benimsemeli, bir kamu görevini yerine getirmenin bilinciyle ülke gerçeklerine, milli değerlere duyarlı olmalıdırlar. Basının her konuda, bilgilendirme, aydınlatma, yönlendirme ve kamuoyu oluşturma gibi önemli görevi yerine getirmesi büyük önem taşımaktadır. Yandaş ve işbirlikçi bir kadro ile gerici bağnaz bir yönetimde güç koşullarda görevini yerine getiren basın emekçisi arkadaşların zorluklar altıda çalışmalarını takdirle karşılıyor; bu konuda açıklama yapan İzmir Milletvekilimiz Gazeteci Mutafa Balbay’ın bu güne özel yayınladığı bildiriyi sizlere sunmak istiyorum” dedi.

“Büyükşehir’i biz alacağız”

Bozacı, 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Muğla Büyükşehir Belediyesi’ni CHP’nin alacağını iddia ederken “CHP Kadın Kollarının başlatmış olduğu 7 Ay 7 Bölge kapsamında Muğla İl Kadın Kolları olarak biz 7 ay 13 İlçe projesini hayata geçiriyoruz. Bu çalışmalarımız nedeniyle Ortaca İlçesi’ne gelmiş bulunuyoruz. Her ay iki ilçemizi ziyaret ediyoruz; halkla görüşüp, anlatmak istediklerimizi anlatıyoruz. Sorunlarını dinliyoruz. Böyle bir çalışma yapıyoruz. Mayıs Ayı’nda sonlandırıp, rapor halinde üst mercilere sunacağız. Bugün buraya gelmeden önce Yatağan Termik Santralde özelleştirmeden dolayı ilçemize ziyaret ettik. Ülkemize biliyorsunuz anlatmama gerek yoktur. Özelleştirme işsizlik, çok kötü şekilde yönetiliyor. Kadın kolları olarak partimizin politikalarını anlatıyoruz. Partimizi yerelde ve genelde iktidara taşıyacağız” dedi.

Ortaca CHP Kadın Kolları Başkanı Zuhal Arslan ise; “ Biz bu toplantıda yapılacak olan ilk yerel seçim olması nedeniyle Belediye Başkanımız Hasan Karaçelik’in Ortaca İlçesi’ne yaptığı hizmetleri bir broşür hazırladık. Pazar yerinde onlara dağıtacağız. Halkımıza yapılan çalışmalarla ilgili olarak anlatılacak, tabi bu genel seçim olur ise, daha farklı bir şekilde çalışma yapacağız. Bu toplantıların güzelliği Muğla’nın 12 İlçesi’ndeki tüm Kadın Kolları ve İl başkanımız önderliğinde çalışmalarımız devam edecektir. Bundan sonra sürecek ve başarı bizim. Muğla Büyük Şehir Belediyesi b.izim; biz alacağız diyoruz” diye konuştu.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.